Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Mayıs '17

 
Kategori
Türkiye Ekonomisi
 

Yeşil sermaye için Arapları sevip Müslüman görünmek ne kadar doğru?

Yeşil sermaye için Arapları sevip Müslüman görünmek ne kadar doğru?
 

Valla kursunlar bence; ama bu işi onurumuzu koruyarak yapalım. Sonuçta iki tarafın da yararı söz konusu, bu kadar eğilip bükülmeye gerek yok


Aslında doğru yapıyoruz da çok belli ediyoruz; bunu bunun için yaptığımız anlaşılıyor, tiyatro yeteneğimiz eksik. Abudabi’li şeyh Gaffar şeytani bakışlarla sakalını sıvazlıyor, Mekke-i Şerif acı acı gülümsüyor

Oysa iyi bir oyuncu olsaydık üzerimizde şüpheler olmaz, sırf para için Araplara yakın davrandığımız anlaşılmazdı.

“Ya Korkut ne saçmalıyorsun, onların da menfaati var”

Yahu napim hali ahvalimiz çok sırıtıyor, para için Arabın ayaklarını yalayanların bizden daha samimi görünmeleri zoruma gidiyor!

Zor bir şey mi, Müslüman görünmeye ne gerek var; zaten Müslüman değil miyiz? Hem herkesi seviyorsun, Arabı da sev nolur ki!

Türkiye’de bazı kesimlerin Arap milletine karşı fazla sempati duymadıkları biliniyor. Ama olsun canım sonuçta onlar da bize bayılmıyor. Keşke üç kuruş alacağız diye dini kullanmasaydık!

Çok kötü bir huyum var dostlar, içimdekini söylemezsem edemiyorum; idam da geri geliyormuş, sırf bu yüzden kellem gidecek!

Türk-Arap ya da İslam âlemiyle Türkiye arasındaki ilişkiler hani adam gibi oturup yazalım diyeceğimiz cinsten değil. Ben malum deli Korkut, anladığımı anladığım şekilde yazarım, içinde de kendi üslubumu katarım, derken Katar emirinin Karadeniz turları, adam kuştur uçar da bize noluyor, eteğinde; “Şuraya da bakın efendim!”

Rahat konuş Korkut nasılsa Arap çöllerine düşme ihtimalin yok… İkiyüzlü halimi çok seviyorum, hatta üç yüzlü; devletine bağlı, menfaat için yapılan şeyleri meşru gören, sonra da kalkıp bir de utanmadan eleştiren!

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..