Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Nisan '07

 
Kategori
İlişkiler
 

Yeşilden mektup var

Yeşilden mektup var
 

Bir gün o kadın aşkı aramaya karar verdi. Aşkı aramaya giderken sadece biriyle tanıştı ve onunla hayaller kurdu. Hayallerini gerçekleştirmek üzere onunla yapraklarını birleştirdi. Yapraklarını birleştirdiğinde küçük bir tomurcuk meydana geldi.

Sonra kadın aşkı bulduğunu zannederken aslında bunun aşkın küçük bir damlası olduğunu gördü. Dedi ki; küçük bir damla yetmez, ben yağmur olmalıyım ve yapraktan ayrıldı. Çünkü yaprak sadece bir damlaydı. Sonra kadın yağmur oldu. Yağmur olduğunda bütün yapraklar onun oldu. Ama sadece suyun ve yağmurun değdiyi topraklar onun oldu. Hala çöl olan bir tarafı vardı.

Kadın dedi ki; bu benim tam olarak aradığım aşk değil. Çünkü yağmur olarak yapraklara ulaşabilirsin ama aşk özgürdür. Herşeyde aşk olmalı. Çölde de aşk olmalı. O zaman kadın güneş olmaya karar verdi. Kadın güneş olduğu zaman çöle ulaştı. Çöle de ihtiyaç duyduğu sıcaklığı verdi. Baktı ki yağmurun serinliği ile çölün sıcaklığı aşkı meydana getiriyordu.

Sonra kadın dedi ki; peki aşk bu mu? Aşk dengede olmak mı? Hayır bu sevgiydi. Kadın aşkı arıyordu. O zaman kadın ne olacağına baktı. Dedi ki; ben en iyisi herşey olayım. Herşey olmaya karar verdiğinde, kadın hiçbirşey oldu. Kadın hiçbirşey olduğunda aşk geldi.

Yeşilden mektuplar devam edecektir. Mordan, arayıştan, papatyadan da mektuplar gelecektir okumaya devam edin.

Tekrar görüşünceye kadar sevgiyle kalın

 
Toplam blog
: 101
: 5279
Kayıt tarihi
: 01.03.07
 
 

Ege Üniv. İşletme Fakultesi'ni, daha sonra da Harward Üniversitesi'nin Master programını Türkiye'de ..