Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Haziran '12

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Yeşilgöz, milletin duyarlılığı dumura uğratılıyor...

Yeşilgöz, milletin duyarlılığı dumura uğratılıyor...
 

BURDUR MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI ATİLA YEŞİLGÖZ


Yeşilgöz, PKK’nın Taleplerinin Demokratikleşme Olarak Gösterilmesini, Türk Milleti’nin Direnç ve Duyarlılığını Dumura Uğratmak Olarak değerlendirdi

Dağlıca’daki son olaylar ve şehitlerimiz için yazılı bir açıklama yapan Burdur MHP Merkez İlçe Başkanı Atila Yeşilgöz, PKK ile Türkiye Cumhuriyeti’ni aynı kefeye koyan ve “devletin artık yenildiğini” söyleyenlere sert çıkarak, “terör örgütünün talep ve isteklerini demokratikleşme makyajıyla kabul ettirmeye yönelik kara propagandanın amacı Milletimizin direnç ve duyarlılığını dumura uğratmaktır.” Dedi.

Gerçek bir devletin görevinin, terör ve terörist karşısında uzlaşmacı tutum takınması, terör örgütüyle uzlaşma masasına oturmak değil, terörü şiddetle ezmek ve kökünü kur5utmak olduğunun altını çizen Yeşilgöz, şu görüşleri savundu:

Terör örgütünün Hakkâri Dağlıca’da gerçekleştirdiği kahpe saldırıda maalesef sekiz vatan evladı daha şehit düşmüş ve on altı vatan evladı yaralanmıştır.

Aslında neredeyse her gün şehit verilmekte ancak üzülerek ifade etmeliyiz’ki medya tarafından haber olarak görülmemektedir.

Şimdi olduğu gibi şehitlerimizin sayıca yüksek olduğu terör saldırıları sonrasında ise kadrolu açılımcı saçılımcı yorumcular, uzmanlar ise ekranlara üşüşmekte hiçbir kıymeti ve karşılığı olmayan nakaratlarla maval okumaya devam etmektedir.

Hatta bunlardan bazıları daha da ileri giderek Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile Terör örgütünü aynı kefeye koyarak artık devletin yenildiğini kabul etmesi gerektiğini söyleyebilecek kadar küstahlık ve hayâsızlık gösterebilmektedir.

Terör örgütünün talep ve isteklerini demokratikleşme makyajıyla kabul ettirmeye yönelik kara propagandanın amacı Milletimizin direnç ve duyarlılığını dumura uğratmaktır.

Hiçbir devlet ve Hükümet Milletinin birliğine toprak bütünlüğüne kasteden eli silahlı katiller sürüsüne mesahama göstermez. Müzakere etmez.

Devleti ve Hükümeti yönetenlerin görevi ve Milletine karşı olan sorumluluğu “silah bıraksınlar ondan sonra nereye giderlerse gitsinler” demek değil, kurşun sıkanların ve sıktıranların, bomba atanların ve attıranların anladığı dilden konuşarak o kirli elleri kırmak nerede olursa olsun etkisiz hale getirmektedir.

Devletin zaptiyesi, adliyesi bunun için vardır. Devlet olmanın gereği de budur. Bunun dışında ister açılım isterse saçılım adı ne olursa olsun hiçbir proje ve söylem zaman ve can kaybından başka bir anlam taşımamaktadır.

Milletimizin birliği devletimizin bekası için hayatının baharında toprağa düşen şehitlerimize Allahtan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Başta en değerli varlıklarını cennete uğurlayan analar, babalar, bacılar, kardeşler olmak üzere Büyük Türk Milletine baş sağlığı dileklerimi sunuyorum.

 

 
Toplam blog
: 510
: 505
Kayıt tarihi
: 04.04.08
 
 

"Cv" Dedikleri Özgeçmişim 1953 yılının karanlık günlerinde Haziran ayının 24. günü, ağaçların mey..