Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

17 Şubat '12

 
Kategori
Sivil Toplum
 

Yeşim Salkım ve Kürşat Başar Engelliler yararına Konser verdiler...

Yeşim Salkım ve Kürşat Başar Engelliler yararına Konser verdiler...
 

Engelliler yararına muhteşem bir konser verildi.

Akgün;'' Engelli çocuklarımız için yeni bir yaşam merkezi kuruyoruz”

Birlikte özel gecelerde sahne alan ünlü sanatçı Yeşim Salkım ve Kürşat Başar, engelliler yararına verdikleri konserde çok özel bir repertuar hazırlayarak hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattılar.

Büyükçekmece’de hoşgörü rüzgarlarının esmesinde öncülük eden Büyükçekmece Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneği ile Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon Vakfı tarafından, Büyükçekmece Belediyesi’nin katkılarıyla, AKM’de zihinsel engelli vatandaşlar yararına Yeşim Salkım ve Kürşat Başar konseri düzenlendi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün yapmış olduğu konuşmasında, “Başta değerli sanatçılarımız Yeşim Salkım ve Kürşat Başar’a bu anlamlı gecede bizde varız demeleri ve duyarlı olmalarından dolayı bir kez daha huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum.Belediyemizin kuruluşu olan Gökkuşağı Engelli İzci Grubu çocuklarımıza gerekli eğitimi veriyoruz. Anneleri çocuklarının yanlarında geldiği zaman kendileri sanat evimizde çok güzel el işleri yapıp, bir çok ürün üretmişler. Buradan bir müjde vermek istiyorum. Mayıs-Haziran aylarında tek katlı,5-6 bin metrekarelik bir alan içersinde yaklaşık 250 engelli vatandaşımız için yeni bir eğitim, yeni bir yaşam merkezi kuruyoruz” dedi. Bu anlamda Türkiye’nin en büyük okulu olacağının altını çizen Akgün, engelli bir vatandaşın 7 yaşında gelerek, 55 yaşında emekli olana kadar bu merkezde iş ve eğitim imkanı bulacağını sözlerine ekledi.

Ünlü sanatçı Yeşim Salkım, albümünde bulunan “Deli mavi, hasretinle yandı gönlüm, sigaramın dumanına sarsam, saklasam seni” gibi birbirinden güzel şarkıları seslendirerek, bu önemli organizasyonda bulunmaktan son derece gurur duyduklarını, ikinciye anne olan Salkım’ın şarkı söylerken çok duygusal olduğu görüldü.

Düzenlenen geceye Büyükçekmece Kaymakamı Dr.İsmail Gündüz, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün, Zerev Engelliler Rehabilitasyon ve Eğitim Vakfı Başkanı Şeref Umut, Büyükçekmece Ziraat Odası Başkanı Recep Erol, Büyükçekmece Çevre Koruma ve Güzelleştirme Dernek Başkanı Dr.Erdoğan Anık, Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Emine Demirci, Büyükçekmece Sivil Toplum Kuruluşları da katıldı.

Konser sonunda sahne alan sanatçılar Yeşim Salkım ve Kürşat Başar’a, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün’e desteklerinden dolayı plaket takdim edildi.

Haber kaynağı ve fotoğraflar: Büyükçekmece Belediyesi Başkanlığı

''Melekler Yüreğinizden Öpsün''

Sabiha Rana

***

Ulaşım ve iletişim bilgileri:

Beyaz Düşler: www.sabiharana.com

Facebook: Sabiha Rana | Facebook

Facebook : http://www.facebook.com/sabiha.rana

Twitter: http://twitter.com/#!/sabiharana

Milliyet Blog : http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

Naberler.com: http://www.naberler.com/Blog.aspx?Web=sabiharana&CID=6076

YouTube: Sabiha Rana adlı kişinin profil resmiSabiha Rana

İletişim: sabiharana@sabiharana.com

 

 

 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..