Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Mart '13

 
Kategori
Çocuklar ve ilkler
 

Yetenekleri boylarını aşan minikler!

Yetenekleri boylarını aşan minikler!
 

afiş resmi


Dansın Minik Yıldızları Organizasyonu, Türkiye Dans Sporları Federasyonu ve Marmara Park Alışveriş Merkezi işbirliği ile gerçekleşiyor.  Yarışmaya 6 ayrı dans kategorisinde tamamı lisanslı dans sporcularından oluşan 21 çift minik dansçı katılacak.

Küçücük boylarını aşan yetenek ve eğitimleriyle herkesi kendilerine hayran bırakacak ve Türkiye’yi dans etmeye davet edecek minik yarışmacılar, kostüm ve koreografileriyle de yarışmaya ne kadar itinayla hazırlandıklarını gösterecekler.

Şarkı ve Showlarının yansıra, yarışmanın sunuculuğunu da ünlü sanatçı Yonca Evcimik üstlenecek. Resmi hakem heyetinin teknik jüri olarak hazır bulunacağı organizasyonun artistik jürisinde Tan Sağtürk, Deniz Akkaya, Cem Ceminayve BurçinOrhon yer alacaklar.

Banu Noyan EventOffice organizasyonu ile geçekleşecek dansın minik yıldızları yarışmasında çocuk dans gruplarının yanı sıra uluslararası başarılarıyla dünya dans tarihine geçen ilk Türk çocuk dansçılar Taha Batu Coşar ve İrem Türkkan dans gösterilerini sunacaklar.

Tarih  :23 Mart 2013 Cumartesi

Saat    :15:00

Yer      :Beylikdüzü Marmara Park Alışveriş Merkezi

Adres: Güzelyurt Mah. 1.Cadde No:33A Real Hipermarket yanı

Nazan Şara Şatana

 
Toplam blog
: 1731
: 4678
Kayıt tarihi
: 09.12.10
 
 

Turizmci; Genel müdür Yazar ; Romanlar, senaryolar müzikkaller... Sinema filmleri, TV filmleri.....