Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Eylül '16

 
Kategori
Müzik
 

Yetenekli şarkıcı Edis'ten 3. köprüden klip...

Yetenekli şarkıcı Edis'ten 3. köprüden klip...
 

Edis pop müzik piyasasında erkek popçular arasında cidden önemli bir isim. Kadın pop şarkıcılarımızdan her türlü çeşit mevcut fakat erkeklerde pop olarak çok fazla isim ne yazık ki yok. Edis daha önce yaptığı işlerde kendi yazdığı şarkılarını okuyarak kendini diğer kişilerden daha üst bir kulvara getirmeye başardı. Herkes şarkı söyleyebilir fakat şarkı sözünü herkes yazamaz. Şarkı sözü yazmakla da iş bitmiyor. O yazılan sözlerin ağza ve yüreğe dolanması gerek. 

Edis bu başarısını yeni parçalar yaparak sürdürmeye devam ediyor. 

Edis yeni parçası “Dudak” için 3. köprüde klip çekti. Aslında bu iş inanılmaz bir başarı. Köprü açıldığı için kimse o köprüde daha klip çekemeyecek. Köprü başlı başına bir mekan. Fakat klip çekimi oldukça başarılı. Gülşen Aybaba yine döktürmüş. Edis yeni müzik klibinde dans konusunda kendisini geliştirmiş. Hem dans edip hem şarkı söylemek zor bir iş. Edis bunun üstesinden gelmiş.

Edis yeni video müzik çalışmasında planlı bir koreografiyle dans etmiş. Baştan savma danslardan bahsetmiyorum. Uzun süre prova gerektiren dans koreografisinden bahsediyorum. Edis’e koreografiyle dans etmek oldukça yakışmış. Eğer dans konusunda kendini geliştirirse daha farklı yerlerde olabilir. Justin Bieber, Justin Timberlake ve Usher’da şarkı söylerken dans ediyor. Fakat bizim erkek popçuların dans anlayışları onlardan daha farklı. Sahnede durulan yerde sallanmak, iki el havaya kaldırmak ve mendil çıkarmak…

Edis bahsettiğim isimlerin Usher, Justin Timberlake ve Justin Bieber'ın yaptıkları işlerinin kalitesine yaklaşmaya çalışarak Türkiye’de farklılık yaratıyor. 

Bilinçli profesyonel ekiple klip çekmek.

Standartlar dışında farklı soundlar kullanmak.

Dans konusunda koreografi çalışmak. 

 

 
Toplam blog
: 32
: 194
Kayıt tarihi
: 06.12.15
 
 

Alper Saygın kültür ve sanat yazıları yazan bir blog yazarıdır.  Alper Saygın yerli ve yabancı al..