Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Mayıs '09

 
Kategori
Güncel
 

Yeter!!!

Yeter!!!
 

Çukurcada 6 mehmedimiz daha şehit oldu. Altı ocağa daha ateş düştü. Allahtan hepsine rahmet ailelerine ve tüm ulusumuza baş sağlığı dilerim. Okurken, şu satırları yazarken ben göz yaşlarımı tutamıyorsam o aileler ne yapsın?

Yeter!!!!! Artık bu ülke büyük bir ülkedir, her türlü sorunun üstesinden gelir diyerek, nutuk atanlar. Sorumlu olduklarını bile bile başsağlığı dilemekten başka bir iş yapmayanlar. Lütfen dindirin bu kanı, bitirin bu terörü.

Tamam belki bu terörü siz başlatmadınız. Ama bu gün ülke yöneticisi sizlersiniz. Bitiremiyorsanız gidin. Dürüstçe “biz beceremedik özür dileriz” deyin. Bir yapabileceğe bırakın. Hiç uğruna bu fidanların kalleş tuzaklarda yitmesinin sorumlusu bir ölçüde de olsa sizlersiniz.

Din bezirganları: Sakın şimdi çıkıp “o evlatlar vatan için şehit oldu” diye nutuk atmayın. Onların şeadet metebesine erip ermediğini Allah bilir. Siz kendi asli göreviniz olan asayişi temin edin.

Demokrasi havarileri: Bebek katili terörist başından bağımsız parlemento istiyecek kadar azıtmış bir kısmın söylemlerine demokrasi işliyor diye alkış tutup, bu ülkenin savunucusu, elini taşın altına sokan tek kurumu olan askerden bir söz duyduğunuzda faşizim diye yeri göğü inleten hain takımı. Bu ölenlerden siz de sorumlusunuz.

Son derece sakin aklıseilmle hareket eden ben bile aklımı oynatma noktasına gelmişsem, bu milletin çoğu benim gibi demektir. İnsanları delirtmeye kimsenin hakkı olmadığını düşünüyorum.

Az önce Genelkurmaydan açıklama geldi.

Genelkurmay'dan yapılan açıklamada şöyle denildi:

''Irak’ın kuzeyinde Avaşin-Basyan bölgesinde sınırımıza yakın bir noktada tespit edilen PKK/KONGRA-GEL terör örgütüne ait kalabalık bir terörist grup Türk Hava Kuvvetlerine mensup savaş uçaklarınca 28 Mayıs 2009 sabah saatlerinde etkili bir şekilde ateş altına alınmış ve tam isabetle vurulmuştur. Görevini başarıyla tamamlayan uçaklarımız emniyetle üslerine dönmüşlerdir. İcra edilen harekatta, her zaman olduğu gibi sadece PKK/KONGRA-GEL terör örgütü hedef alınmış, sivil halkın olumsuz etkilenmemesi için gerekli hassasiyet gösterilmiştir.''

Allah askerimizden razı olsun. Ama görülüyorki maalesef yetmiyor. O hainleri besleyen hamilerinin beynine bombalar yağmadıkça, şimdiyedek verdiğimiz kırkbine yakın kurbanın hesabı sorulmadıkça her gün yavaş yavaş öleceğiz, delireceğiz.

Allaha emanet olun.

Perşembe, Mayıs 28, 2009

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..