Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Aralık '09

 
Kategori
Siyaset
 

Yeter artık ya!...

Yeter artık ya!...
 

DTP kapatıldı ve ülke PKK ve İmralıdan emir alan bir partiden kurtuldu. Ama demokrasi havarileri yok kardeşim bu iş böyle olmaz dediler. Demokrasilerde parti kapatılmaz ne demek istifa mecliste kalın diyerek yaylım ateşine başladılar. DTP milletvekilleride sözde bu baskılara dayanamıyarak meclise geri dönme kararı aldılar. Buraya kadar bakılırsa mantıklı gözüküyor. Gerçek demokrasilerde parti kapatılmamalı elbette. Ama siz teröristlerle iş birliği yaparsanız kapatılmayıda hakedersiniz.

Neyse sonuçta bugün itibari ile DTP liler yeni bir parti çatısı altında siyasete devam etme kararı aldılar. Hatta mecliste ne iş yaptığı belli olmuyan Ufuk Uras denen milletvekili hemen yancılık yaparak yeni oluşumun grup kurmasını sağlıyacağını açıkladı. Peki bu da tamam olsun. Demokrasi ya her yol mübah.

Ama bugün siyasi yasaklı olan Ahmet Türk denen sade vatandaş gerçeği ağzından çıkardı. İmralı canisinin talimatları doğrultusunda hareket etme kararı aldıklarını açıkladı. İşte bundan sonra işin rengi değişti. Hani o büyük demokrasi savunucuları olan AKP milletvekilleri var ya 180 derece dönerek olmaz böyle birşey diyerek bağırmaya başladılar.

Sanki ilk defa duyuyorlar ya Kürt milletvekillerinin Öcalan denen katilden habersiz işemeye bile gidemediklerini. Açılım diyerek bu ülkeyi bölenler şunu bilmeliki yeni parti doğmadan ölmüştür. Bu ülkede vicdan sahibi hiç kimse bu konuşmayı hazmedemez. Daha ilk dakikada yeni oluşumun Kandil ve İmralı canisinden bağımsız hareket etmeyeceklerini açıklayan bu partiyi şiddetle kınıyorum. Ve bu partinin mecliste Kürt halkını temsil edeceğine inanmıyorum. Göreceksiniz önümüzdeki günlerde toplumu daha büyük germeye devam edecekler ve ülkeyi bölme çalışmasına devam edecekler. Bu konuda en büyük desteğide AKP'den alacaklar. Bu ülkenin etnik kökeni olan Türkler bu oyunu bozacaktır. Artık bu saatt sonra açılım biz TÜRK'ler için bitmiştir. Ulusal kimliğimizi sonuna kadar savunacağız Bu ülkenin etnik temelde bölünmesine izin vermeyeceğiz. Bana kızacak olanlarda hiç kızmasınlar. Bu ülkede demokrasi var ise bu da benim düşüncelerim.

 
Toplam blog
: 11
: 610
Kayıt tarihi
: 26.11.09
 
 

İstanbul'da doğdum,Edirne'de büyüdüm.Sonra İstanbul maceram başladı.Büyüdüm Edirne'ye üniversiteyi o..