Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Haziran '15

 
Kategori
Eğitim
 

Yeterli eğitimi alın

Yeterli eğitimi alın
 

İnsan kaynakları uzmanları


İnsan kaynakları eğitimi, hem bu serviste görev yapan ya da çalışmayı düşünen, hem bu birimin yöneticisi, hem çalışılan işyerinin tepe yöneticisi hem de işveren tarafından alınması gereken ve eğitim alana önemli katkılar sağlayacak olan bir eğitimdir.

İnsan Kaynakları birimi, firmanın hammadde tedarikçilerinden, firmanın tüm çalışanları, dağıtım kanalları, bayiler, son satıcılara kadar ilişkide olunan tüm insanlar ile ilişkileri, tüm bu kişilerin maksimum performansı, tüm bu kişilerin toplam kaliteye katkısını arttırmak için görev yapar.

Esas olarak personel seçimi ve yönetimi konusunda hizmet veren İnsan kaynakları uzmanları, firmalarda önemli görevler üstlenir. İnsan kaynakları eğitimi, ücretsiz online sertifika eğitim programları içerisinde yer alır. Böylece yüksek lisans seviyesinde bir eğitimi ücretsiz olarak bilgisayarınızdan alabilme şansını elde edersiniz.

İnsan Kaynakları Yönetimi Sertifika Eğitimi kapsamında, insan kaynakları dersleri; İK Fonksiyonu ve AES, Sendikalar, Performans Değerlendirme, Performans Yönetimi, Ücretlendirmeye Genel Bakış, Ücretlendirme Sistemleri Tasarımı, Kar Amacı Gütmeyenler gibi ana konuları kapsar. 

 
Toplam blog
: 2
: 137
Kayıt tarihi
: 19.06.15
 
 

Marmara üniversitesi mezunuyum. İnsan kaynakları uzmanıyım. İk hakkında yazılar yazmaya özen göst..