Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Mart '11

 
Kategori
Siyaset
 

Yeterrrrrrr!!!!

Yeterrrrrrr!!!!
 

Basına, korkutulmuş, sindirilmiş basına sabahları şöyle bir baktığımızda içimiz parçalanıyor. Hani insanlık, insanlığa iyiliği öğreten dinler nerede? O dinlerin uğruna savaşmış sözde insanlar nerede? Bu gazeteler, bu kadar yazabiliyorsa ya özgür olsalar daha neler yazacaklar? İnsanlık tıpkı cahiliye dönemindeki gibi. Sanırsınız o döneme geri dönülmüş. 

Afganistanda ABD paralı askerleri vahşetin son perdesini sahneye koymuşlar. Adına asker denen caniler sivil halka en inanılmaz işkenceleri yapıyor. Parmaklarını kesip anı olarak saklıyorlar. Kimisi de kafatasını kırıp, kafatası kemiğini anı olarak alıyor. Yüzyıllar evvel Kızılderililere soykırım yapan, ödül için kafalarını kesip getirenlerin torunları şimdi Afganistan’da vahşetin yeni versiyonunu sergiliyor. Bu arada Gazzede ölen birkaç çocuk için ortalığı karıştıran, İsrail başbakanına “van minit” çeken cebbar başbakanımız bu Müslüman evlatlarına yapılanı görmüyor. Hani ABD ye “van minit” Tıpkı Irak’taki gibi, birbuçuk milyon Müslüman katledilirken de sesi çıkmıyordu. 

&&&& 

Dünyada soykırım lideri olan Fransa’nın önderliğinde başlayan Libya katliamı bütün hızı ile devam ediyor. Koalisyon güçleri denen dünya silah üretim liderleri en son teknoloji silahlarını Libya üzerinde deniyor. Bir nevi soykırım da orada devam ediyor. İşleri bitince de kalan pislik işlerini NATO denen aynı ülkelerin başka bir silahlı gücüne devredecekler. Katliamı o devam ettirecek. Bazı saflar ve şark kurnazları “efendim Libya’daki isyancılar…” diye başlayan hikayeler anlatıyor. Hiç kimse isyancıların eline o modern silahları kimin tutuşturup yönetim üzerine saldırttığını konuşmuyor. Ne acıdır ki Türk ordusu da dindaşlarımıza uygulanan haçlı seferinde görev alıyor. Bakmayın siz başbakanın “Türk ordusu Libyalılara silah doğrultmaz” demesine. Bir soygunda evi soyan suçlu da dışarıda gözcülük eden suçsuz mu? 

&&&& 

Elli yıldır bir oya gibi işlenen ve uygulanan ılımlı yani yozlaştırılmış İslam sistemi meyvelerini hızla veriyor. Artık kendini mal sahibi, kadını da mal sayan zihniyet temelli azıttı. Gazete sayfalarında kanıksadığımız, günlük vakayı adiyeden saydığımız kadına şiddet olayları küçücük kız çocuklarına kadar indi. Bindebir bu türden bir olay yaşasak, hadi adam sapık hasta diyeceğiz. Ama durum hiç de öyle değil. Pedagog Barış Çiçek, internette bir deney yaptı ve kendisini 10 yaşında kız çocuğu olarak anlattı. Buna rağmen 42 cinsel ilişki teklifi aldı. İnanılacak gibi değil. İlk 28 dakikada yüz kişi sohbete giriyor. On yaşındayım demesine rağmen kırkiki cinsel ilişki teklifi alıyor. 

Kimilerinin savunduğu gibi artık nüfus kâğıdımızda gerçekten İslam yazmasına gerek yok. Ilımlı İslam dayatıcılarının ve onların içteki işbirlikçilerinin elli yıllık çabaları meyvelerini veriyor. Artık ne insanlığımız ne Müslümanlığımız kaldı. Başaranları tebrik ederiz. 

&&&& 

CHP bu seçimleri gerçekten kazanabileceğini ümid ediyor ki, sıkı çalışıyor. Şu ara seçmen sayılarını inceliyor. İlk sonuçlar gerçekten nasıl bir kuşatma altında olduğumuzu gösteriyor. Bir yılda bir milyon seçmen buharlaşmış. Bunun kırkbini Antalya’dan CHP Antalya İl Başkanı Özer Ülken, 2010 yılı anayasa değişikliği referandumunda oy kullanan seçmenlerle 18 Mart 2011 seçmen askı listesinde yer alan seçmenlerin karşılaştırıldığını belirterek, 39 bin 507 seçmenin kaydının silindiğini öne sürdü 

Ilımlı İslam zihniyetinin seçim çalışmaları da böyle oluyor demek ki. Kazanamayacağın bölgelerdekileri sil. Yarısı uyanırda yeniden yazdırırsa diğer yarısı oy kullanamaz. Tam bir şark kurnazlığı. 

Gazetelerin hangi sayfasına bakarsanız bakın hep iç karartıcı haberler. İnsan ister istemez feryad ediyor. 

Yeteeeeeerrrrrrrr…. 

İzmir 2011 

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..