Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Şubat '12

 
Kategori
Güncel
 

Yetiş ya Muhammed, yetiş ya Ali: Hama'dan sonra Humus ölüyor!

Yetiş ya Muhammed, yetiş ya Ali: Hama'dan sonra Humus ölüyor!
 

haberbiz.com


Oğul Esed, babasının yolundan gitmeye devam ediyor. Baba Esed'in Hama katliamından sonra, oğul Esed de Humus'u kana buladı.

Humus kan ağlıyor... Ölü sayısı yüzlerle ifade ediliyor. Dünya, siyasi dengeleri tutturma gayretinde... Suriye'de Müslümanlar ölüyor ...

Peygamber (a.s)'ın doğum yıldönümünde, peygamber ümmeti parvasızca katlediliyor. Bunu yapan Esed yönetiminin de "Müslüman" olduğunu söyleyecek biri varsa, ya müslümanlıktan zerre kadar haberi yoktur, ya da adamakıllı bir dayak yememiştir...

Bu, babadan kalma iktidar uğruna yapılan caniliktir ki, örneği İslam tarihinde yaşanmıştır; Kerbela'da...

Alevi-Nusayri Esed yönetimi Yezit'lere rahmet okutacak zulme imza atıyor, dünya seyrediyor... Sadece Türkiye yönetimidir ki, bu zulme karşı, siyasi bir çıkar beklemeksizin karşı duruyor.

Belli ki, dünyanın efendileri "şartların olgunlaşmasını" bekliyor. Suriyedeki zalim yeterince Müslüman kanı döktükten sonra Birleşmiş Milletler, Avrupa,ABD...vesaire hareket geçecek.

Rusya ve İran'ın sırf siyasi çıkarlar uğruna göz yumdukları, hatta arkaladıkları Suriye cellatları, artık onların bile savunamayacağı noktaya geldiler.

Türkiye'den Beşer'i ziyarete gidip destek verenler, çıkıp bir iki laf etmeli bugün... Sadece Hükumete muhalif olmak adına zalimlerin arkasında durmaya mecbur musunuz?

Uludere'deki talihsizlik üzerinden kıyamet koparanlarlar, Suriye''deki zalim Nusayri'ye de bir laf etseler ya... PKK teröristlerinin de destek verdiği Müslüman katliamı hiç mi vicdanınızı sızlatmıyor?

Mevlid gecesi bir şehre topyekün saldıran zalimler, o ülkenin meşru iktidarı olamaz... Onları oradan def edecek güç kim olursa olsun, hayırlı bir iş yapacaktır.

Dileğimiz odur ki, bu cellatlar, bir zamanlar kendilerini iktidar yapan "Büyük Cellatlar"ın elinden değil de, tüm Voyvoda'ları dizginleyen Osmanlı'nın ahfadından yerler tokadı...

O tokadı yiyen tüm zalimler iflah olmadılar zamanında!... Tıpkı Hz.Ali(r.a)'ın Zülfikar'ından tadanının iflah olmadığı gibi...

Yetiş ya Muhammed; yetiş ya Ali!...

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..