Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Yazar, çizer 

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Atiye ve Cinsellik

Bence Türklerin de en az 10 tane kuantum fiziği, paralel evrenler, ayna dünyalar ... gibi bir dizisi olmalıydı. Bunu ilk kez Atiye yaptı ve bence 8.bölüm çok güzel bir noktada bıraktı diziyi. Evet sizin yorumunuza katılıyorum, Atiye dizisi bir ilk olduğu için, oyuncularıyla ilgili olumsuz bir çok yorum yapıldı. Ben bunu Türk milletinin hiçbir şey yapmadan sadece eleştirme huyuna bağlıyorum. Yabancı dizilerin müstehcen sahnelerinin bolluğuna ses çıkarmayan müzmin eleştirici kitle yine başladı eleştirmeye. Bir dizinin içinde müstehcen sahnelerin olmaması bence tuhaf olur. Cinsellik de hayatımızın bir parçası sonuçta, neden uzaylıymış gibi davranırlar anlamam. Yazınızı beğendim.Dizinin bir kitaptan uyarlandığını sizden öğrendim, teşekkürler.

21 Ocak 2020 08:44
Tarkan 6 yıllık albüm arasından sonra karşımıza Türk sanat müziği albümü ile geldi.

Tarkan piyasaya çıktığından beri takip ettiğim ve hayranı olduğum bir kaç sanatçıdan biridir. Fakat yazınızda belirttiğiniz konulara ben de katılıyorum. Albümün çıkmasına az bir zaman kala bir kaç magazin haberine konu olmuştu.Onun haricinde Tarkan'a hiçbir yerde rastlayamadık. Demek ki piyasanın beklentisini gerçekleştiremedi. Ve hiçbir yerde görünmüyor. Gerçekten hayal kırıklığı oldu. Tarkan'ın ilk iki albümünden sonra gerisi bildiğiniz piyasa işi olmuştu. Sabırla bekliyordum ama yine aynı çizgiye devam etmiş. Onu bırakın, sanat müziği albümü nedir? 6 yıl bekletmişsin, bari o kadar çalışmaya yepyeni gıcır gıcır şarkılarla piyasayı sallasaydı. Sönük kaldı. Radyolarda hiç yok denecek kadar yer buluyor.Ben şahsen her dakika Türk Sanat Müziği dinleyen biri değilim. O yüzden gereksiz bir çaba olmuş Tarkan'ınki. Ne diyelim, popülerliğine büyük darbe vuruyor, farkında bile değil. Bu zamanda sadece ses ve görüntüyle idare edemez. Adı kalır yadigar o kadar

31 Mart 2016 15:39
Bir Delinin günlüğü 1

Bay Culduz :) Anladığım kadarıyla siz bu işi çok iyi biliyorsunuz. İlgi çekici kancaları atıyorsunuz, sonra da oltaya takılacakları bekliyorsunuz. William Amca'yla tanışmak ve ellerinden öpmek isterim ;)

08 Mart 2016 16:03
 
Toplam blog
: 28
: 2562
Kayıt tarihi
: 16.04.13
 
 
 
 

 
Soyut bir insanın hiç var olmamış ruhuna sahibim. (Yeter Özhal)