Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Aralık '17

 
Kategori
Kültür Turizmi
 

Yılbaşı Eğlence Ekibi, Ukrayna'dan geldi, Marmaris'li Yurttaşlarını Eğlendirdi Gitti.

Yılbaşı Eğlence Ekibi, Ukrayna'dan geldi, Marmaris'li Yurttaşlarını Eğlendirdi Gitti.
 

 

 

       Antalya’dayerleşik ikamet eden Ukraynalı kadınlar, kendi aralarında kurdukları orkestralarla zaman zaman çevrede konserler vererek ilgi topluyor. Durumu fark eden  Marmarisli kadınlar da, kendi aralarında bir orkestra kurmağa karar verdiler. Bundan böyle de şehirler arası  resitaller izleyebileceğiz artık.

       Türkiye Büyükelçiliği Konsolosluk Şubesi Birinci Sekreteri  Viaçheslav Khomenko ise Türkiye'de 35 bin civarında yaşamını sürdüren Ukraynalı olduğunu ve çok önemli gelişmelerin yaşandığını belirterek, Antalya başta olmak üzere  Marmaris, Çanakkale, İstanbul, İzmir ve Muğla'da ikamet eden Ukraynalı güzel örneklerden bir tanesidir. Ukrayna Büyükelçiliği de, bu tür etkinliklere son derece olumlu yaklaşıyor. Bu tür etkinlikler ülkelerinin dışında yaşamlarını sürdüren ülkede, halkların birleşmesine ve kaynaşmasına vesile oluyor.” Dedi

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar

   ÇEVRE İLLERDEKİ  YABANCI MÜZİSYENLER, BÖLGEYİ DOLAŞARAK KONSER VERİYORLAR.  TÜRKİYEDE YERLEŞİK  VATANDAŞLARININ MORALLERİNİ YÜKSELTİYORLAR.    

       UKRAYNALI MİNİKLER NOEL ETKİNLİĞİNDE DOYASIYA EĞLENDİLER:Öte yandan, Marmaris’te yerleşik ailelerin çocukları, mahallece bir olup geldikleri Belediyede, topluca eğlendiler, yılbaşını şimdiden kutladılar.

        Marmaris’te yaşayan Ukraynalı aileler çocuklarıyla birlikte Marmaris Belediyesi Çok Amaçlı Salon da Noel’i kutladı.

       Marmaris Belediyesi’nin destekleriyle, Marmaris Ukrayna Kültür ve Dayanışma Derneği ve Ukrayna Büyükelçiliği tarafından bu yıl ilk defa düzenlenen yılbaşı kutlamalarına, Ukrayna Ankara Büyükelçiliği Başkatibi Viacheslav Khomenko, Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Kamil Öner, Marmaris Ukrayna Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Olena Topçu ve Marmaris’te yaşayan Ukraynalılar çocuklarıyla birlikte katıldı.

       Ukrayna Büyükelçiliği tarafından Ukrayna’dan getirilen özel gösteri ekibi geleneksel giysiler eşliğinde çocuklar için mini skeçler oynadı. Ekip, minikleri sahnede toplayarak beraber ülkelerine özgü oyunlarını oynadı. Yaklaşık İki saat boyunca miniklerin eğlendiği etkinliğin finalinde Noel Baba kıyafetli ekip görevlisi miniklere hediyeler verdi.

       Ukrayna Ankara Büyükelçiliği Başkatibi Viacheslav Khomenko, Ukrayna  Kültür ve Dayanışma Derneği Marmaris Başkanı Olena Topçu Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Kamil Öner'e desteklerinden ve katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi. Kutlamalar miniklerin sevinç çığlıklarıyla son buldu.

       Marmaris Belediyesi öncülüğündeki turistik amaçlı bu tür  toplu eğlencelerin sık sık yapılması, şehirde  güzel bir hava yaratmakta ve imrendirici olmaktadır.

       Esnaf, kış münasebetiyle kepenklerini  kapatmışken, bu tür etkinlikler ve turizm sirkülasyonu, esnafı da memnun etmektedir.

    Başkan Ali Acar: “Ve bu yıl da, Marmaris olarak, Ukraynalılara ve Ruslara el atmış vaziyetteyiz. “ Bütün mevsim dışı boyunca da onları takip ettik. Onları da  Marmaris’e getirtip, ayaklarını alıştıracağız. Ve bizden kopamayacaklar” dedi.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, çocuk

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, oturan insanlar

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, okyanus ve açık hava

BAŞKAN ALİ  ACAR TEMKİNLİ  VE  İŞBİLİR

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, oturan insanlar

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, gülümseyen insanlar, dans eden insanlar

UKRAYNADAN GELEN EKİPLE  DOYASIYA EĞLENDİLER.

Görüntünün olası içeriği: 11 kişi, oturan insanlar ve çocuk

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, sahnedeki insanlar ve dans eden insanlar

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, sahnedeki insanlar ve ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, gülümseyen insanlar

Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, gülümseyen insanlar

Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar

YUKARIDAKİ ÜÇ RESMİN MÜZİSYENLERİNİN MİLLİYETLERİ KARMA. ZAMAN ZAMAN  ÇEVRE İLLERİNE KONSER VERMEĞE GİDİYORLAR.  MARMARİS'E  DE  UĞRAYIP,  YURTTAŞLARININ GÖNÜLLERİNİ ALIYORLAR.

 

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..