Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Aralık '15

 
Kategori
TV Programları
 

Yılbaşında televizyonda neler var?

Yılbaşında televizyonda neler var?
 

Yılbaşı için geri sayım sürüyor. 2016 yılının kıyısındayız ve bu durum birçoğumuzu heyecanlandırıyor. İşte bu durum yüzünden insanlar planlar yapmakta, sokaklar yılbaşına özel şekilde süslenmekte ve tüm hazırlıklar yılbaşına göre yapılmakta. Aralık boyunca yağmayan kar bile yılbaşına özel olarak gelmeye hazırlanıyor.

Hal böyle iken birçok insan yılbaşını kutlamak ve o geceyi güzel şekilde geçirmek istiyor. Bu durum yüzünden kimi insanlar dışarıdaki mekanları tercih ederken, kimileri ise yeni yıla evlerinde girmeyi tercih ediyor.

Eğer yılbaşını evde geçirmek isteyenlerdenseniz televizyon ekranında sizleri nelerin beklediğini bu yazıyla paylaşmak istiyorum. Yalnız baştan uyarmak isterim ki, eski yılbaşı eğlenceleri ve özel programları bu sene yok gibi. Kanallar tarafından yılbaşına pek özen gösterilmiyor gibi bir izlenim var.

Bakalım ekranda neler var :

ATV :

20.00- Yeter-İlk Bölüm : Pelin Karahan ve Yurdaer Okur'un başrollerini paylaştığı, ATV'nin yeni dizisi Yeter ilk bölümü ile nedense(?!) yılbaşı günü ekrana gelecek.

22.20- Kim Milyoner Olmak İster-Yılbaşı Özel : Selçuk Yöntem'in sunduğu efsane program Kim Milyoner Olmak İster, yılbaşı özel bölümü ile ekranlardaki farklı alternatiflerden olacak.

00.20-Elin Oğlu-Yılbaşı Özel : ATV'nin farklı ve renkli gece şovu Elin Oğlu, Burcu Esmersoy ve Sinan Çalışkanoğlu'nun sunumuyla yılbaşı özel bölümü ile ekrana gelecek.

KANAL D :

19.30-Arka Sokaklar-Yılbaşı Özel : Geçtiğimiz sezon final diye bitirilen ancak geçtiğimiz haftalarda yeniden başlayan Arka Sokaklar, yılbaşı özel bölümü ile Kanal D'nin ilk kozu olarak sahne alacak. Bölümde Nükhet Duru, Dilber Ay ve Fehmi Dalsaldı gibi konuklar da var.

22.30- Beyaz Show-Yılbaşı Özel : Ekranda 20.yılını kutlayan Beyaz Show, yılbaşı özel programı ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Programın özel konukları ; Hande Yener, Serdar Ortaç, Çağatay Ulusoy, Leyla Tuğutlu, Ezgi Mola ve Murat Yıldırım

01.00-Arkadaşım Hoşgeldin-Yılbaşı Özel-Tekrar

03.00-Yalan Dünya-Yılbaşı Özel-Tekrar

FOX :

20.00-İnadına Aşk-Yılbaşı Özel : Perşembe akşamları ekrana gelen FOX'un çılgın dizisi İnadına Aşk, kendi gününde yılbaşı özel bölümü ile ekrana geliyor. Bu bölümde konuk sanatçı olarak dizinin müziğini de yapan Gökhan Türkmen bulunuyor.

( Daha sonraki kuşak hakkında FOX'un sitesinde bir bilgi gözükmüyor. O yüzden bu kısım şimdilik muamma.)

SHOW TV :

20.00-Güldür Güldür Show-Tekrar

22.00-Sibel Can ile Yılbaşı : Geçtiğimiz yıllarda da aynı şekilde Show TV ekranlarında program yapan Sibel Can, bu yıl da ünlü konukları ile yılbaşı akşamını geçirmeyi başaracak.

STAR TV :

20.00-Geniş Aile Yapıştır -TV'de İlk Kez : Sevilen dizi Geniş Aile'nin sinema filmi olan ve 700.000 civarı bir gişe yakalayan Geniş Aile Yapıştır filmi TV'de ilk kez olarak ekrana gelecek.

22.30-Big Brother Yılbaşı Özel : Star'ın Biri Bizi Gözetliyor çakması yarışma Big Brother ünlü konukların da yer alacağı, yılbaşına özel bölümü ile ekrana gelecek.

TV8 :

20.00-O Ses Türkiye Yılbaşı Özel : Bol Acun'lu kanalımız TV8'in yılbaşı ekranında yılbaşına özel konukların yer alacağı O Ses Türkiye var. Özel bölüme katılan konuklar : Büşra Pekin, Aras Bulut İynemli, Gürkan Uygun, Ezgi Mola, Emre Kınay, Barış Falay, Hande Subaşı, Alina Boz, Leyla Tanlar ve Hidayet Türkoğlu.

00.15- İşte Benim Stilim All Star-Tekrar

TRT1 :

20.00-Cesur-Yabancı Film

21.55-Yeşil Deniz Yılbaşı Özel : TRT'nin sevilen yöre komedisi Yeşil Deniz, yılbaşına özel bölümü ile ekrana gelecek.

00.55- Diriliş Ertuğrul-Tekrar

Ekranın hali bu şekilde özetlenebilir. Gördüğünüz gibi öyle eski eğlencelerin yaşandığı bir akşam olmayacak gibi.

Star'ın neden Big  Brother'ı yılbaşı özel bölümü ile ekrana getirdiğini, Show'un neden Güldür Güldür Show'un yılbaşı özel bölümü yerine tekrar ile ekrana geleceğini anlamış değilim. Ayrıca ATV'nin yeni dizisi yılbaşına koyması ve TRT'nin yabancı film ile yılbaşını geçiştirme isteği de gecenin garip ataklarından sayılabilir.

Yılbaşında hangi kanalı tercih edeceğiniz tamamen size kalmış.

Elimizden kolay gelsin demekten başka bir şey gelmiyor.

Tüm okuyuculara sağlık ve huzur dolu bir yıl dilerim.

Anıl Koldaş

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..