Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ağustos '13

 
Kategori
Dünya
 

Yılda 750 bin Türkü Almanya'dan göndermek isteyen Alman Başbakan

Yılda 750 bin Türkü Almanya'dan göndermek isteyen Alman Başbakan
 

1950'li yıllardan itibaren Almanya'ya çalışmaya giden ve orada verilen en ağır işleri yapan Türk işçileri zamanla sağlıklarını bile kaybederek para kazandılar ve Almanya'ya yerleştiler. Misafir işçiydiler ama zamanla Alman vatandaşıda oldular. 

Geri dönüp bakınca Alman Hristiyan demokrat partilerinin Türklerle en çok uğraşan parti olduğunu ve Türklerin gizliden gizliye AB üyeliğini baltalayan parti olduğunu görürsünüz.

Beni en çok şaşırtan ve üzen ise bu parti içinde hala siyasal ve kişisel çıkar sağlamak için bazı Alman vatandaşı Türklerinde bulunması. 

Alman Hrisityan demokratları asla Türkiye'nin ilerlemesini güçlenmesini istemediler. 4-5 Milyon Türkün bulunduğu Almanya'da hala ciddi oranda öne çıkan Türklerin bulunmamasında sadece Türkler suçlanamaz. Nasıl ki ABD'de yıllarca siyahların önü kesilmişse Türklerinde kendilerini ifade etmelerinin önü kesilmiştir.

Helmut Kohl, nasıl ki Türkiye'ye dostmuş gibi gülümserken ve oğluna Türk gelin alırken Türk halkına ve Türkiye'ye ihaneti sadece siyasal ayrımcılıklarıyla değil yeni yeni ortaya çıkan yılda 750 bin Türkü geri Türkiyeye gönderme projesiyle gündeme geldi.

Almanya'da Türklerin evleri cayır cayır yakılmakta ve Alman savcıları ve polisleri yangınların elektirik kontaklarından çıktığını iddia etmekte. Bu son derece saçma açıklamalara kendileri bile inanmamakta. Zira elektirik kontakları ve kaçakları hep Türklerin evlerindemi olmakta?

Helmut Kohl'ün günümüzdeki temsilcisi ve hatta ondan daha açık ve net Türk düşmanı siyaset güden kişi Merkeldir.

Almanya'da zamanında ABD siyahlarına yapılan ayrımcılıklar gibi kesinlikle Türk düşmanlığı ve ayrımcılığı Alman hristiyan Demokrat partilerce kışkırtılmakta, Nazi örgütlerine ses çıkatılmamakta, son katliamlar buun kanıtıdır.

Yazıklar olsun Alman Hristiyan Demokrat partilerine, yazıklar olsun onların AB'ye Türkiye'nin girmesini 60 senedir engelleyen politikalarına.

 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..