Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Şubat '12

 
Kategori
Spor
 

Yıldırım Demirören TFF Başkanı olur mu?

Yıldırım Demirören TFF Başkanı olur mu?
 

Önce Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Suat Kılıç, TFF Başkanı olacak kişilere şu 10 maddelik kriter getirdi:

 

Güvenilir olmalı.

Tarafsız olmalı.

Kararlı olmalı.

Herkesin başkanı olmalı.

Hukuka saygılı olmalı.

Hukuka hakim olmalı.

Geniş taban destekli seçim olmalı.

Tek işi futbol olmalı.

Tansiyonu düşürmüş olmalı.

 

Sayın Yıldırım Demirören, yukarıdaki kriterlere uyar ya da uymaz, seçilir ya da seçilmez bilemem. Bildiğim şey şunlardır:

 

-Sayın Demirören, Beşiktaş Kulübüne, cebinden 100 milyon TL borç vermiş olması rağmen,

 

-Beşiktaş Kulübünden eski yöneticisi ve teknik direktörü halen yargılaması süren şike davasında sanık olması rağmen, Beşiktaş Kulübünü bırakması bence ne etiktir ne de uygundur.

 

En kötüsü de adaylığına Fenerbahçe’nin tam destek vermesidir. Hele ‘’Aziz Yıldırım’ın telkiniyle TFF Başkanlığına aday oldu’’ iddiası ortalıkta dolanırken; kazara seçilemezse geri Beşiktaş Kulübü Başkanlığını nasıl yürütecek? Beşiktaş tribünlerinden tepki alan Sayın Demirören, çok daha zor günlere gebe kalacıktır..

 

 ‘’Düşme yok, puan silme yok, herkes memnun ve mutlu olacak’’ diyen Sayın Demirören, Türk futbolunun dibine kibrit suyu dökecektir.

 

Önceki açıklamasıyla bir yerde Avrupa’ya kapıları kapatan, sadece ligimize odaklanan TFF Başkan Adayımız Sayın Demirören, yakacak her şeyi..

 

Sayın Demirören’e Bursaspor, Galatasaray, Antalyaspor dışında diğer takımlar nasıl destek verir, hiç aklım ve mantığım almıyor.. Gerçi bu takımlar her an saf değiştirebilir, her an desteğini başka birine verebilir ya, çünkü geçmiş aylarda bu hamleleri çok kez yaptıklarına tanık olduk.

 

Sayın Demirören’e, bir futbolsever olarak naçizane önerim şudur: Beşiktaş futbol takımının matematiksel olarak hala ligimizde şampiyonluk iddiası vardır. Beşiktaş’ın UEFA Ligi’nde çeyrek final hatta final oynaması büyük olasılıktır. Bu tabloda TFF’ye başkan olmak sizi kahraman yapmaz ama olası zaferlerle gelecek UEFA Kupası, siz Beşiktaş Başkanı olarak tarihe altın harflerle yazılırsınız. Eğer TFF Başkanı seçilir ve olursanız, Beşiktaş Başkanı olduğunuz günleri mumla ararsınız..

 

 
Toplam blog
: 689
: 2433
Kayıt tarihi
: 17.01.07
 
 

 2007 yılından beri Milliyet Blog'da yazarım. 2009 yılında 'Normal Ötesi Aşk' ve 'Normal Ötesi Aş..