Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Aralık '18

 
Kategori
Siyaset
 

Yıldırım Kılıçdaroğlu ile Neden Görüştü?

Meclis Başkanı Binali Yıldırım CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu' nu ziyaret ederek bir araya geldiler. Görüşme sonrasında açıklama yapan Yıldırım şöyle söylemiş; 'Görüşme olması için illa bir neden olması gerekmiyor. Sayın Genel Başkana nezaket ziyaretinde bulundum'..

Nezaketli olmak, nazik ve kibar olmak, vefalı olmak, lütüfkar olmak, özverili olmak gibi değerler insan için olmazsa olmaz değerlerdir. Herkeste olması gereken değerlerdir, ayrıca da öğretilerek değil insanın içsel duygularından kendiliğinden ortaya çıkan değerler olduğunu hatırlattıktan sonra dönelim ikili görüşmeye.

Siyaset kulvarında bu tür nezaket ziyaretleri seçmenin arzu ettiği ve özlem duyduğu görüntülerdir. Bayramlarda gördüğümüz bu tür görüşmelerin benzerini gördüğümüz Yıldırım-Kılıçdaroğlu görüşmesi gerçekten de nezaket ziyareti mi?

Külahıma anlatın..

Her zaman söylediğim şeyi tekrar etmeyi sevmem. "tüm siyasi partiler üç aşağı üç yukarı aynı düzlemde benzer siyaset üretmeye çalışmaktadır' diye yeri geldikçe yazarım.

Kapalı kapılar ardında siyaseti birlikte yürütüyorlar siyasi partiler. Bakmayın siz kamera önünde birbirleriyle söz düellosu yaptıklarına.

Bu görüşme fotoğrafını ben şöyle okuyorum; 'Ankara sizin olsun, İstanbul bizim'..

Mart seçimlerinde Mansur Yavaş CHP'nin adayı olarak kazanacağını şimdiden söyleyebiliriz. CHP İstanbul'a tıpkı Ankara'da olduğu gibi iyi bir aday koyarsa İstanbul'u da alır.

Kılıçdaroğlu öyle görünüyor ki İstanbul'a iyi bir aday koymayacaktır.

Ankara ve İstanbul'un CHP'nin kazanması demek, iktidarı zayıf düşürmesi demek olur.

Binali bey AKP'nin İstanbul adayı olacağından, aday konusunda Kılıçdaroğlu ile anlaştıklarını düşünüyorum.

"Olmaz öyle şey' demeyiniz.

Mart seçimlerinde göreceğiz.

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..