Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Aralık '12

 
Kategori
Astroloji
 

Yıldızlar ne diyor?(3) 2013 yılı burçların aşk yorumları

Yıldızlar ne diyor?(3) 2013 yılı burçların aşk yorumları
 

Kıyamete az kaldı Türkiye canlandı, turist akınına uğradı. Ölmekten, hesap vermekten korkan sayısı amma çokmuş! Batkımda biz Müslümanlar soğukkanlılığımızı koruyoruz. Öyle şunu stoklamak, bunu stoklamak olmadığı gibi ‘’elle gelen düğün bayram ‘’ havasındayız. Yahudi arkadaşlarım da var ve onlarda da ‘’tık!’’ yok. Bence Türkiye genelinde kıyamet çanları çalmıyor. Yurdum insanı, tabiatın bize iyi huylu davrandığı gibi kıyamete karşıda kabule geçmiş durumda.  Yani Türkiye’de kıyamet korkusu yok! İnancımız, tabiatımız gene bizim kabule geçmemizi kolaylaştırdı. Haydi! şimdi biraz önümüze bakalım! Kıyamet tamtamlarına uymayalım, burçlar bize yeni senede ‘’AŞK’’ için neler getirecek?

2013 YILI KOÇ BURCU AŞK DURUMU YORUMU

Koç burcu 2013'ün ilk yarısı cazibenizin yüksek olduğu bir dönem olacak. Bu yıl pek çoğunuzun evlilik planları hayata geçebilir özellikle yılın ikinci yarısı aradığınız aşk karşınıza çıkabilir. Koç burçları Nisan ayına dikkat evliyseniz veya ciddi bir partneriniz varsa, onunla güzel günler geçirebilirsiniz. Bazılarınız tam gerçek aşkı bulduklarını zannettikleri anda ilişkiden vazgeçebilirler. Evli olanlar şeytana uyabilirler. Oldukça dikkat çekici olduğunuz bir aydasınız. Haziran ayı sürpriz aşklar yaşayabilirsiniz sürpriz karşılaşmalar meydana gelebilir. Ancak bu ay içinde meydana gelebilecek bu sürpriz aşkların uzun vadeli olmasını beklemeyin çünkü karşınızdaki insana aşırı eleştirel yaklaşacağınızdan, birazda onunla ilgili hoşlanmadığınız şeyleri hiçbir süzgeçten geçirmeden direkt söylemeye kalkışabileceğinizden, bu ilişki uzun vadeli olmayacak.2013 yılın ikinci yarısı fiziksel olarak yorgun, düşünsel olarak dağınık olabilirsiniz sevgili koç burçları fakat karşı cins ilişkilerinde oldukça şanslı bir dönem, aşk hayatınızı canlandıracağınız etkiler söz konusu, yalnız olanlar yada ciddi bir ilişki arayışı içinde olanlar bu dönem hiç ummadıkları bir anda işte bu diyecekleri insanla karşılaşacaklar. Bu yıl aşk sizi bekliyor olacak hem de sevdiğiniz sevildiğiniz bir ilişki, bazılarınız uzun zamandır beklediği mutluluğu bu sene yakalayacak.Bu dönemde evliliği problemli olan çiftlerde ilişkilerin de huzuru bulacak eşleriyle uyumu yakalayacaklar.

2013 YILI BOĞA BURCU AŞK DURUMU YORUMU

2013 boğa burcu, çıkacağınız bir yolculuk sonucu sürpriz bir gelişme yaşanabilir. Duygusal hayatınızda sizi memnun edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aşkta büyük bir tutku ve heyecan getirici deneyimler söz konusu. Yılın son dönemi de aşk hayatınızda ve beraberliklerinizde uyumlu enerjilerin etkisi altındasınız. Evlilerin aileleri ile olan paylaşımları artacak. Evlilerin bu yıl anne baba olması da mümkün. Şubat ilginç bir ay, alışkanlıklarına bağlı ve kuralcı tipleri tercih edeceksiniz. Martta, evlilik kararlarınızı geciktirmelisiniz Nisanda, yanlış anlaşılmak istemediğiniz için, aşkınızı içinizde yaşamak isteyebilirsiniz. Aslında, kişileri gözünüzde büyütmenin bir anlamı yok. Bu dönemde, karşınızdaki kişiye olan hayranlığınızı fazla abartabilirsiniz. Haziranda bazılarınızın iş çevrensinde başlayan dostluklar aşka dönüşebilir. Boğalar Temmuz ayında gücünüzün yavaşladığını hissederek, kendinizi geri plana çekme ihtiyacı duyabilirsiniz. Gireceğiniz toplulukların aranılan kişisisiniz. Güzel ve ahenkli konuşmalarınızla çevrenizi büyülüyorsunuz. Yakın arkadaşlarınızla ve kardeşlerin de katıldığı topluluklarda güzel işbirlikleri içindesiniz. Eylülde eski duygular gündeme gelebilir geçmiş aşklardan gelen bir haber melankoliye neden olabilir. Bu dönem biraz kendinizi dinlemek düşünmek isteyebilir içe kapanabilirsiniz ancak var olan ilişkinizi tehlikeye atacak hareketlerden çekinmenizde fayda var. Bu döneme biraz dikkat diyelim. Bu dönemi sorunsuz atlata bilmeniz ilişkinizin daha sağlam temellere oturmasını sağlayacak. Kasım gibi ilişkinizi bir adım öteye götürmek amacıyla harekete geçebilirsiniz. Aralıkta yoğun duygular içindesiniz. Sevgili boğa burcu, cazip ve çekici bir konumdasınız. Gizli bir çekiciliğiniz var. Gözler sizin üzerinizde, bulunduğunuz ortamlarda ilginç konuşmalar yapıyor ve çevrenizi kolayca etki altına almayı başarıyorsunuz.

2013 YILI İKİZLER BURCU AŞK DURUMU YORUMU

2013 ikizler burcu duygusal açıdan tüm güzellikler sizi bekliyor, sürpizlere hazır olun. Duygusal ilişkilerinizde önemli ilerlemelerin yaşanacağı, tatsızlıkları sürtüşmeleri, geride bırakacağını, aşk hayatınızın çok renkli olacağı, hareketli ve heyecanlı olacağı, sevip sevildiğiniz, aşkta yaşadığınız mutlulukla daha da yenileneceğiniz bir 2013.Aşık olmak, evlenmek, bekarlığın bitmesi, problemli evliliklerden kurtulup mutlu beraberliklerin başlaması bu yıl sizi bekliyor. Mart-Nisan Eylül-Kasım aylarına dikkat diyelim bu aylar çekiciliğinizin yüksek olduğu dikkatlerin üzerinizde olacağı dönemler olacak. Özellikle Şubat sonu iletişim konusunda oldukça başarılı ve çevrenize olumlu bir görüntü veriyorsunuz. Entelektüel yönlerinizi ortaya çıkaracak aktivitelerde, aynı meslekten kişilerle aranızda duygusal bir çekim meydana gelebilir. Nisanda tanışacağınız kişiye şans verirseniz, o sizi hayal kırıklığına uğratmayacak sevgili ikizler. Güvenmeyi öğrenirseniz, hayatınıza girecek bu yeni kişi ile aşkı doyasıya yaşayabilirsiniz. Temmuz gibi sevgilinizle ilgili kafanızı karıştıran sorular olabilir, bunların cevaplarını öğrenmek için öncelikle karşınızdaki kişiye sorup öğrenme yoluna gitmelisiniz. Böyle davranırsanız aranızdaki sorunlar büyümeden hallolur.

2013 YILI YENGEÇ BURCU AŞK DURUMU YORUMU

Yengeç burçları 2013 Ocak sonu sevgilinizle ilgili kafanızı karıştıran sorular iyice rahatsız edici bir hal alabilir bunların cevaplarını öğrenmek için öncelikle karşınızdaki kişiye sorup öğrenme yoluna gitmelisiniz. Böyle davranırsanız onunla aranızdaki olumsuzluk sona erecek. Ancak bazılarınız, ilişkilerinin yıprandığını ortak paylaşımların azaldığını düşünenler, direkt olarak ilişkiyi bitirme yoluna gidecektir. Şubat sonu mart başı akla hayale gelmeyen işlere kalkışabilir, ani bir maceraya atılabilirsiniz. En kötüsü de size hiç de uygun olmayan kimselerle yakınlık kurabilirsiniz. Bu dönemde yakınlaştığınız insanın size uygun olup olmadığına dikkat edin iyi ölçüp biçmeden hareket etmeyin sonunda zarar göreceğiniz ilişkilere girmeyin. Eğer bekarsanız mart ayı partnerinizi ve ailenizi tanıştırma girişiminiz iki tarafından birbirinden hoşlanmaması sonucu hayal kırıklığı ile sonuçlanabilir. Kısa ömürlü yeni maceralara atılabilirsiniz. Sevgili yengeç burcu 2013 Nisanda hayatınıza girecek yeni biri ile aşk yaşayabilirsiniz. Yeni aşkınıza şans verirseniz, o sizi hayal kırıklığına uğratmayacak. Güvenmeyi öğrenin. Duygularınıza karşınızdaki insana yansıttığınız kadar karşılık göreceksiniz. Haziran ayı karşı cinsle olan ilişkileriniz sizi üzebilir. Eşiniz ya da birlikte olduğunuz kimseden hiç de hak etmediğiniz sözler duyabilir, ortaklaşa alınan ve sonucu kötü olan bir karardan sizi sorumlu tutabilir ya da yerine getirmeniz çok zor olan taleplerle karşılaşabilirsiniz. Yengeçler Temmuz ağustos gibi yalnız yaşayanlar için ise, aşk yolculukları gündeme gelecek.Eylül ekim dönemi duygusal açıdan sizi mutlu edecek gelişmeler yaşanacak, eşinizin veya sevdiğinizin romantik aşk gösterileri duygusal paylaşımlarınızın artması ilişkinizi daha da güçlendirecek..

 

2013 YILI ASLAN BURCU AŞK DURUMU YORUMU

2013 aslan burcu yine flörtte ve baştan çıkartmakta etkili olacaksınız. Aslan burcu aşkta kendinizden geçmeye ve uçmaya hazır gibisiniz. Bu size 2013 yılında birçok aşk yaşatabilir. Yılın ilk yarısı daha çok kısa süreli beraberlikler yaşanabilir. Mart-Mayıs dönemi aslanlar söz nişan evlilik kararı almaktan kaçınmanızda fayda var. Temmuza dikkat etmekte fayda var ikili ilişkilerde anlaşmazlıklar, tartışmalar yanlış anlaşılmalar olabilir eğer siz evli bir erkekseniz, eşinizin ailesiyle ilgili bazı sorunlarınız olabilir ve bu durum eşinizle aranızın soğumasına neden olabilir. Siz bir kadınsanız yakınlaşma meylinde olduğunuz insanların sizin ayarınızda kimseler olduklarına emin olun. Bu dönemde yeni ilişkilere ve yeni tanıştığınız kişilerle dostluk geliştirmeye uygun olduğunuza emin olun. Kalıcı uzun vadeli ilişkiler ise Ağustos sonrası dönemde gerçekleşecek gene bu dönemde sıra dışı ve oldukça sempatik, ahlaki açıdan güçlü bir insanla yakınlaşmanızın olabileceği gibi bir aile dostunuz aracılığı ile tanışacağınız birinin de sizden hoşlanması söz konusu.

2013 YILI BAŞAK BURCU AŞK DURUMU YORUMU

Kalbi boş olan başaklar yılın ilk yarısında yeni aşklara yelken açacaklar eğer ilişkinizde aceleci davranmaz karşınızdaki kişiyi iyi tanırsanız ileride ciddiyete dönüşecek sağlam temellere dayalı bir birliktelik yaşanabilir. Şubat ayına dikkat bazılarınızın henüz yeni sayılabilecek ilişkileri araya başka birinin girmesinden dolayı bitebilir ancak bu durum sizi cidden üzecek çünkü siz ne oldu da bitti ayrıldık derken hatta hatayı kendinizde aramaya başlamışken üçüncü bir şahıstan kaynaklı bu ayrılığın gerçek sebebini partnerinizden değil de bir arkadaşınızdan öğreneceksiniz. Hatta bir toplantı yada hiç ummadığınız bir mekanda ikisiyle karşılaşabilirsiniz. Mart sonu nisan başı yeni başlayan birlikteliği olanlar evlilik konusunda aceleci davranmamanızı tavsiye ederiz, karşınızdaki kişiyi iyi tanımaya bakın size doğru olarak görünen bu karar aslında pek doğru olmaya bilir. Bu olay evlilik fikrinin iyi bir karar olmadığını anlayıp yarı yoldan geri dönmenizden iyidir. Eğer siz bir kadınsanız nisan sonu dul bir kişi ile tanışmanız yada bir arkadaş aracılığı ile tanıştırılmanız olası ancak bu kişiyi hayatınıza sokmadan önce iyi düşünün yada hemen bağlanmayın çünkü bu insan yeni bir ilişki için hazır olduğuna sizi inandırabileceği gibi ilk başlarda size o özlediğiniz özel olma hissini yaşatacak ancak sonunda yanlış adam, diyebilir ve bu ilişkiden oldukça yıpranmış olarak çıkabilirsiniz. Bazılarınız partnerleri ile ağustos gibi tatile gidebilir ve bu tatil size ve ilişkinize gerçekten iyi gelecek. Gene temmuz ağustos gibi bazılarınız gittikleri bir tatilde çok etkilenecekleri biri ile tanışabilir. Ekim kasım gibi işinizle ilgili sinirli ve gerilimli konuları eve taşımanız eşinizle aranızda problemlerin çıkmasına sebep olabilir. Bu tür sorunlarınız yüzünden evliliğiniz çıkmaza girebilir. Başak burcu 2013 aşk hayatınızda aralık gibi kıskançlık yada maddi konulardan kaynaklı tartışmalar yaşayabilirsiniz bu tartışmaların ilişkinizi yıpratmasını istemiyorsanız fazla uzatmadan karşınızdaki kişi ile empati kurmayı deneyerek konuşmaya çalışın.

2013 YILI TERAZİ BURCU AŞK DURUMU YORUMU

Aşk hayatı terazi burçları bu yıl içinde son derece cana yakın ve çekici bir görünümde olacağınız için karşı cins ilişkileriniz de de şanslısınız. Ancak iyi giden bir ilişkisi olan teraziler için Özellikle yılın ilk ayları için bir uyarıda bulunmakta fayda var: henüz proje aşamasında olan bir karşı cins ilişkisiyle ilgili düşünceleriniz varsa bilmelisiniz ki, kafanızda kurduğunuz ilişki sizin için uygun değil ve riskli. Ne olacağı belirsiz durumlar için sağlam yürüyen şeyleri riske atmanız doğru olmaz. Eğer isterseniz yeni bir aşk macerası başlatmaya ya da kafanızda birisi varsa onunla yakınlık kurmaya uygunsunuz ancak dediğimiz gibi iyi giden bir ilişkiyi riske atmayın. Sonunda üzülebilirsiniz. Eğer bu dönem sorunsuz atlatılırsa özellikle evli olanlarınız eşleriyle son derece uyum içinde olacak ve bu adeta aşk tazeleyecekler. Evliliği problemli olanlar için de özellikle mart ayında gergin dönemler yaşanabilir ancak onlarda aile büyüklerinin araya girmesi ile eşleri ile aralarını düzeltecek. Aile büyüklerinin arabuluculuğu uzlaşmacı tavırları sizi de eşinizi de ummadığınız bir şekilde memnun edecek. Bu arada yalnız olanlar yada aşktan yana şansım yok diyenler özellikle şubat, nisan mayıs, eylül sonu bu dönemlere dikkat diyelim bir bakmışınız aradığınız insan karşınıza çıkıvermiş. Ancak aradığımı buldum diyeceğiniz bu yıl kısa iş seyahatleri arkadaş toplantıları yada tatil için bulunduğunuz mekanlarda tanışacağınız kişilerle kısa süreli ilişkiler yaşanacak hatta bunlardan bazıları sizi oldukça etkileyecek. Eğer yalnız bir kadınsanız mayıs ayı içinde duygusal yapıda bir erkekle tanışmanız da olası.

 2013 YILI AKREP BURCU AŞK DURUMU YORUMU

Evliler için ufak tefek tartışmaların, yakın akrabalardan kaynaklı sürtüşmelerin yaşanması olası. Bu tartışmaları uzatmadığınız biraz alttan aldığınız sürece can sıkıcı bir boyuta taşınmayacaktır. Bu tur tartışmalara huzursuzluklara dikkat etmeniz gereken aylar nisan ve kasım ayları olacak bu dönemlerde tartışmaları büyütmemeye özen gösterin. Temmuz sonrası dönemde bazılarınızın iş seyahatinde tanıştıkları birine akılları takılabilir, maceraya atılmadan önce elinizdekileri kaybetme riski olduğunu unutmayın ve ona göre hareket edin. Bu yıl yalnız olanlar; bencil hareket etmeniz, ben böyle istiyorum duruşunuz, beni seven böyle sevsin, kimsenin peşinden koşamam tarzınızdan kaynaklı kısa süreli ilişkiler yaşanacak. Eğer birlikteliğinizin uzun soluklu olmasını ya da ileriye taşınmasını istiyorsanız biraz kendinizden ödün vermeniz gerekecek. Hakimiyeti elinizde tutmak, onaylanan taraf olmak istediğiniz doğru ancak aşk için eğilmek gerekiyorsa ve buna taraf değilseniz kısa soluklu ilişkiler devam edecek demektir. Nisan -mayıs gibi bulunacağınız kalabalık bir davette karşılaşacağınız birinden etkilenebilir ve bu kişi ile inişli çıkışlı uzun bir zaman kafanızı meşgul edecek bir ilişki yaşamanız olası. Eylül gibi hayata, aşka bakış açınızı gözden geçirerek içsel bir yüzleşmede bulunmanızı gerektiren gelişmeler olabilir. Eğer evleneceğiniz doğru insanı arıyorsanız: Akrepler ideal eş bulma şansı eylül başı gibigörünüyor

2013 YILI YAY BURCU AŞK DURUMU YORUMU

Sevgili yaylar yeni beraberlikler, ani başlayan veya birden sonlanan ilişkiler yaşamanız olası. 2013 yay burcu için yılın ilk yarısı mart ayı partnerinizle yaşanacak tartışma sonucu ayrılık olabilir ancak hemen peşi sıra yeni tanışacağınız biri ile yeni bir ilişki başlayacak bu da çok çabuk olacak aslında bu yıl hep böyle diyebiliriz kısa süreli aşk maceraları kaçamaklar. Yay burçları 2013 evli olanlar için ikili ilişkilerde zorlanacakları eşleri ile sık sık tartışmaların yaşanacağı hatta bu tartışmaların zaman zaman büyüyüp aile büyüklerinin de dahil olduğu ve durumun gitgide can sıkıcı bir hal aldığı bir yıl olacak diyebiliriz bazılarınız ciddi ciddi boşanmayı düşünecek, ancak çocuk sahibi olanlarınız için durum daha da zorlaşacak. Boşanmış olanlar için bu yılın ikinci yarısı, özellikle haziran temmuz sonrası dönem, aileleri ya da arkadaşları aracılığı ile tanışacakları biri ile evlilik gerçekleştirmeleri olası, bu ikinci evlilikte geçmiş tecrübelerinizden yararlanır, kurallarınızı baştan koyarsanız mutluluğu yakalayabilirsiniz, ancak bu kişiyi daha çok mantığınıza yattığı için kabul edeceksiniz öyle büyük bir tutku yada aşk beklemeyin. Yaylar eğer bekarsanız nisan ayında bir arkadaşınız sizi uzakta yaşayan bir akrabası veya arkadaşı ile tanıştırabilir bu kişiler ileriye dönük bir ilişkinin düşüncesi içine girebilirsiniz ancak aradaki mesafe işleri biraz zorlaştıracak. Haziran ayında, istediğiniz gibi yürümediği için size üzüntü veren bir ilişkiniz hakkında sevindirici gelişmeler olabilir. Eğer siz evli bir insansanız aileniz ya da eşinizin ailesi yüzünden evlilik ilişkileriniz zorlaşabilir. Temmuz gibi evliliğinizde beklenmedik çalkalanmalar şimdiye kadar olan düzeninizi sarsabilir, dengeleri altüst ederek sizi boşanmanın kıyısına getirebilir. Eşinizin söylediği bazı sözler sizi çok incitebilir ve isteseniz de onu af edemiyebilirsiniz. Ani parlamalar öfkenizi kontrol edemeyişiniz olayları daha da büyütür unutmayın. Yay burcu 2013 Ekim – Kasım arasında evlilik ve ikili ilişkileriniz güzel etkiler altında olacak. Bu dönemde partnerinizle daha uyumlu hareket edebilirsiniz. Bu dönemde beraberliklerinizde daha bilinçli davranmaya ve agresif tepkiler vermekten kaçınmaya özen göstermelisiniz.

2013 YILI OĞLAK BURCU AŞK DURUMU YORUMU

Oğlak burçları 2013 yılı aşk hayatınız iniş çıkışlarla yeni heyecanlarla dolu. Aşktan yana şanslı bir o kadar da hareketli bir yıl 2013 oğlak burçu için. Ocak ayı ile hayatınızdaki istemediğiniz şeylerden kurtulma zamanı başlıyor. Ama yok partnerinizden memnunsunuz, o zaman böyle bir ayrılık söz konusu değil. Ancak kurtulmak istediğiniz bitiremediğiniz sıkıntılı bir ilişkiden kurtulma zamanı. Mart sonu bir davet, düğün yada arkadaş toplantısı gibi bir ortamda çok etkileneceğiniz bir kişi hayatınıza girebilir başta çok heyecan veren bu insandan kısa süre sonra kurtulmak isteye bilirsiniz. Çok sağlıklı bir ilişki yaşanmayacak sorunlu tiplerden, size sorun çıkaracak insanlardan uzak durun, zaten kısa zamanda bu ilişkiyi bitirecek hamle tarafınızdan yapılacak. Sevgili oğlak burcu 2013 Mayıs gibi ummadığınız bir anda hayatınıza yeni biri girebilir ve güzel bir birlikteliğin başlangıcı olabilir. Mayıs sonrası dönem ikili ilişkilerde sevdiğiniz sevildiğiniz mutluluğu yakaladığınız dönemin başlangıcı olacak. Yalnız şunu söylemekte fayda var Eylül ayına dikkat eğer evli iseniz eşinizin ailesinden kaynaklı sorunlar yüzünden ufak tartışmalar yaşanabilir. Bekar olanlar ise partnerlerinin aileleri ile tanışabilir ve ilişiklerini daha ciddi boyuta taşıyabilir.

2013 YILI KOVA BURCU AŞK DURUMU YORUMU

İlk önce kalbi boş olan kova burcu için söyleyelim aradığınız kriterlerdeki insanın uzun zamandır karşınıza çıkmasını bekliyordunuz. Mart ayı o şansı bir tesadüf eseri elde edebilirsiniz. Ancak fazla heyecana kapılmanız karşılıklı iletişimi negatif etkileyebilir. Eğer mart ayındaki bu fırsatı değerlendiremezseniz Haziran sonu birden bire sizi çok etkileyecek yeni birisi ile tanışabilirsiniz. Bu yıl duygusal ilişkileriniz de başarılısınız. Özellikle evli olanlar bu yıl sorunlarını çözüme kavuşturacak eşleri ile kısa tatil planları gerçekleştirecekler. Mayıs da aşkta mutluluğun bütün sırlarını keşfetmiş olmak ilişkinizi kalıcı kılacak. Ayrıca bu dönemde hoşlandığınız ancak onun sizden hoşlandığından emin olamadığınız biri varsa, onunda sizden hoşlandığını öğreneceksiniz. Kova Burcu 2013 Eylülde karşı cins ilişkileriniz ön planda olabilir fakat sevgide hata yapmaya açık olduğunuz bir dönem, eğer birlikte olduğunuz bir kişi iyi giden bir ilişkiniz varsa bu dönem onu tehlikeye atacak hareketlerden uzak durmada fayda var. Eylül ayı özellikle evli olanlar açısından zorlayıcı olabilir. Sevgili kovalar boşanmış ve aile evine geri dönmüş veya kendine yeni bir düzen kurmuş olanlar için de bu dönemde eski eşleri ile ilgili can sıkıcı gelişmeler yaşanabilir belki ortak tanıdıklar aracılığı ile işiteceğiniz şeyler yada ortak bir çocuğunuz varsa onunla ilgili mevzularda eski eşinizle tatsızlıklar yaşanabilir. Bazılarınızın hayatında ekim ayı içinde söz nişan gibi bir gelişme yaşanabilir.

2013 YILI BALIK BURCU AŞK DURUMU YORUMU

Yılın ilk ayları sizi bağlayan tutsak eden özgürlüğünüzün kısıtlandığını düşündüğünüz bir ilişkiyi bitirebilirsiniz ancak bu ilişkinin bitmesinde üçüncü şahısların da etkisi olabilir. Martta bazılarınızın eşi ile aile büyüklerinden kaynaklı meselelerden dolayı, aralarında tartışmalar yaşanabilir hatta boşanmayı da düşüne bilirsiniz hatta bazıları bavullarını toplayıp evi terk edebilir ancak bu ayrılık fazla sürmeyecek tekrar eve döneceksiniz ancak bu süreçte birbirinizi ve ilişkinizi fazla yıpratmamaya çalışmalısınız. Mayıs gibi partnerinizle aranızda yanlış anlaşılmalardan ve kıskançlıklardan kaynaklı gerginlikler yaşanabilir. 2013 balık burcu aşk hayatınızda biraz daha şeffaf olmaya çalışmalı ve duygularınızı paylaşmaya gayret etmelisiniz. Temmuz sonrası aşk hayatınızda şanslı bir döneme gireceksiniz. Uzun soluklu ilişki yaşayanlar evlilik kararı alabilir ya da uzun zamandır aradığınız gerçek aşkı bulabilisiniz.

 Tümü alıntıdır.

Hayatın size yeni yılda  aşk kokuları ile gelmesi dileği ile… 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..