Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Haziran '08

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Yıldızlar Savaşı

Yıldızlar Savaşı
 

Gerçek yıldızlar böyle olur


Eevet Ankaralı'lar, yanda sizleri aşağı yukarı 19 yıldan beri yöneten, (beş yılı keçiören olmak üzere) gerçek bir 'medya yıldızı' duruyor.

Evet siz Ankara'lılar, Melih Gökçek Beyefendiyi dördüncü kez Belediye Başkanı seçerek, her yaptığını onayladığınız anlamını çıkarmak hiç de zor değil. Belki de sizler için çok çok iyi hizmetler yaptı(!) devamını getirmesi için seçtiniz!..

En son yapılan ve sizlere 21 gün sonra duyurulan Kızılırmak suyunun içirilmesi olayını, sakın biz bilmiyorduk, bizim haberimiz yoktu demeyin!.. Mutlaka bir yerlerden haberiniz olması gerekir!.. Sizler Bu ülkenin idare edildiği Başkentin vatandaşlarısınız(!) Bir sürü yerel gazete ve Tv var(!)(Yoksa onlarda Melih Gökçek ve ekibinden korkuyorlar mı ?) Onlar bu durumdan hiç bahsetmedi mi? çok yazık(!)

O zaman ta Antalya'dan biz bahsedelim(!)..

Hazırlanan Kızılırmak Suyu raporunda: Suyun içindeki zehirli kimyasal maddeler olan Arsenik ve Kadmiyum'a dikkat çekilerek, Kızılırmak suyunun ham halinde; 12, 1 Mikrogram/litre olan arsenik miktarının, İvedik Arıtma tesislerinden çıkışında, 1 mikrogram/litrenin altına düştüğü gösterilmesine rağmen, geleneksel arıtma yöntemleri ile bu kadar düşürülemiyeceği belirtilmektedir.

Tıp kurumu raporuna göre ise:

Kızılırmak suyunun Kanser riski taşıdığı ortaya konulmuş, suda en düşük düzey olan 0, 5 mikrogram/litre Arsenik bulunmasının bile 100 bin kişi için, 10 binde bir kanser riski oluşturduğu belirtilmektedir.
Evet Ankara'nın değerli vatandaşları. Durum böyle iken böyle!.. Sizler ne diyorsunuz? Melih Gökçek Beyefendi ile yola devam mı diyorsunuz?

Melik Gökçek beyefendiyi bir Tv kanalında izledim!.. Birleşmiş Milletler Sağlık Örgaütü verilerinden örnekler veriyordu(!) Tıp Kurumu yetkilisi de bu beyanların yanlış olduğunu(!) söylüyordu!..

Bu gün değerli Türk Büyüğümüz, hükümet sözcümüz Cemil Çiçek Beyefendi, Melih Gökçek Beyefendiye sahip çıkarak, yaptığını; hükümet olarak onayladıklarını, Ankara'ya verilen suyun son derece sağlıklı olduğunu(!)(ne zamandan beri sağlık konularında uzman olduysa) ve Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı, Sayın Melih GÖKÇEK beyefendinin haklı olduğunu tensip buyurmuşlar(!)..
Vatana millete hayırlı olsun!.. Melih Gökçek Beyefendi ile yola devam!..


 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..