Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Nisan '22

 
Kategori
Astroloji
 

Yılın en şanslı günü

Tüm din ve inanışlarda önemli gün ve geceler var. Mesela bizim Kadir gecemiz bin geceden hayırlı olarak bildirilmiştir. Hindularda Akshaya tritiya için bitmeyen enerjili gün diyor. Ama bu günün bizi ilgilendiren kısmı onların dini inancı değil Vedic Astrolojinin de gezegensel açılarla iyi enerjili bir gün olduğunu söylemesi.
 
Ay ve Güneş gezegenin iki ışık kaynağı. Vedik Astrolojisine göre bugün hem Güneş hem de Ay en iyi gezegensel açıda olur. Çok fazla ışık saçıyor. Bu günün oluşması için ilk koşul Vedic Astrolojiye göre Koç Yeni Ay’ının yaşanmasıdır. İşte bu özel oluşumun gerçekleştiği gün ise bu sene 3 Mayısa denk düşüyor.
 
Vedik astrologlar Akshaya Tritiya'yı bütün malefik (uğursuz) etkilerden arınmış, hayatta iyi şans getirdiği bilinen en hayırlı günlerden biri olarak kabul ediyorlar.
Bu gün refah ve şans getiriyor ve bugün yapılan işler geri kalan günlerden 1000 kat daha güçlü. Bu nedenle bu gün evliliğe, yeni başlangıçlara ve bağışlara uygun görülüyor.
 
Neler önerilir?
 
Manevi faaliyetler, meditasyon yapmak, dua etmek ve gelecekte iyi bir şans elde etmek için önemli olarak kabul edilir.
O günlerde başlayan herhangi bir girişimin iyileşmeyi ve refahı takip edeceğine inanılır.
Yeni bir girişime başlamak, önemli bir şey almak ve hatta evlenmek için en iyi gün veya altın almak için uygun bir gün olduğuna inanılmaktadır. Bugün bir ilişki başladığında uzun ömürlü olacağına inanılır.
Çoğu kişi, bu gün Altın satın alıyor. Bunu satın almanın, gelecekte refah ve çok daha fazla zenginlik getirdiğine inanılıyor. Akshaya günü olarak, bugün satın alınan Altının asla azalmayacağına ve büyümeye devam edeceğine inanılıyor.
 
Başka neler yapılabilir?
 
İhtiyaç sahiplerine yardımda bulunmak. Ya da başkalarına iyilik yapabilirsiniz. Çünkü Akshaya enerjisi ile yaptığınız her şeyin size katlanarak geri döneceğine inanılır.
Bu gün yapılan hiçbir iyilik asla boşa gitmez.
Sokak Hayvanlarına Yiyecek ve Su vermek.. Hayvanları beslemek düzenli bir uygulama olarak yaptığınızda olağanüstü şansı mutlulukla beraberinde getirdiği sebebiyle Astrolojide de her zaman önerilir..
Hiçbir şey yapılmasa bile en azından ne konuştuğunuza dikkat edin.   
Siz nasıl hissediyorsanız sene boyunca onu çoğalarak yaşayacaksınız ne hal üzere iseniz katlanarak gelecek.. Çünkü Akshaya kelimesi asla azalmayan “Ebedi artan” anlamına geliyor.
 
Bence çok istediğiniz bir dileğinizi niyet olarak yazıya dökmekte istediğiniz bir başlangıcı aktive etmek için yapılabilir.
 
 
Mayıs ayı için bir önemli gökyüzü enerjisi 1 Mayıs'ta gerçekleşecek.
O da Jüpiter Venüs kavuşumu.
Bu da bizi hayatımızdaki güzellikleri, bolluk bereketi çoğaltmak adına şahane enerjilerle destekliyor.
yani bu sıralar hayatımızda olmasını istediğimiz şeylere yönelik niyet edip çalışmalar yapmak için muhteşem enerjiler fırsat olarak bizi bekliyor. Değerlendirmesini bilene..
 
Nur Demir
Sevgiler tüüm kalbimden:)
İnstagramda: Nrlblog
Facebookta: NRL
 
Toplam blog
: 202
: 1460
Kayıt tarihi
: 10.11.16
 
 

Yaklaşık 20 yıldır Kişisel-Ruhsal Gelişim, EFT ve Kuantum Enerji ile ilgili araştırmalar ve çalış..