Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Nisan '12

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Yılın enlerini seçen NNC MEDYA, yılın olayını da yaratmış gözüküyor..

Yılın enlerini seçen NNC MEDYA, yılın olayını da yaratmış gözüküyor..
 

NNC MEDYA, 2011 Yılının En'leri anketini başlattı, sonuçlar alındı ve 10 Mart 2012 günü akşamı ödül töreniyle tamamlandı.

Şimdi gelelim düşünce ve yorumuma..

Bir kere Bucak’ta böyle çalışma yürütmesi takdire değer çalışmadır. Bundan dolayı NNC Medya Kuruluşunu tebrik ediyorum. Medyayı sıkı takip ettiğim için yurdumuzun muhtelif il ve ilçelerinde bu tür organizasyonlar yapılmaktadır.

Nasıl mı?

Örneğin Çağdaş Gazeteciler Derneği AğrıŞubesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Geleneksel Yılın En iyileri ödül töreni Halk Eğitim Merkezinde yapıldı. Milletvekili Fatma Salman Kotan'ın da hazır bulunduğu geceye diğer Milletvekilleri Ekrem Çelebi, Kerim Yıldız ve Halil Aksoyçiçek gönderip özürlerini ileterek katılamadı. Ödüllerin ardından bir konuşma yapan AğrıValisi Ali Yerlikaya, cemiyet üyelerine teşekkür ederek, düzenlenen törenin toplum üzerinde ne kadar etkiliolduğunu vurguladı..

Örneğin Ordu'da haftalık yayın yapan Haberci Gazetesi'nin bu yıl 8.sini düzenlediği ‘Yılın En'leri anketi sonuçlandı. Haberci Gazetesi okurlarının oylarıyla belirlenen sonuçlara göre, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ‘Yılın Bakanı’, AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal ‘Yılın Milletvekili’, Ordu Valisi Orhan Düzgün ‘Yılın Bürokratı’, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu ‘Yılın Belediye Başkanı’, iş adamı Vedat Türkmen ‘Yılın İşadamı’, işletmeci Taner Aktaş ‘Yılın Genç Girişimcisi’, Şaziye Ersoy ‘Yılın İşkadını’, DSİ Ordu Şube Müdürü Coşkun Alp ‘Yılın Yöneticisi’, Orduspor Kulübü ‘Yılın Sivil Toplum Örgütü’, Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ‘Yılın Meslek Kuruluşu’, Ordu 19 Eylül İlköğretim Okulu ‘Yılın Eğitim Kurumu’, Çalık Yedaş Ordu ‘Yılın Kurumu’ seçildiler…
 

Neyse esas başka bir konuyu vurgulamak isterim.. Bence yılın EN’leri seçerken 2012 yılının EN BÜYÜK OLAYI vuku bulmuş oluyor..

 

Nasıl?

 

Yahu Bucak İlçesi yılın enleri ödül töreni var ama Bucak’lı AK Parti Milletvekili Hasan Hami Yıldırım namevcuttur.

 

Burdurlu AK Parti Milletvekili Sayın Bayram Özçelik ödül törenine iştirak ediyor ama aynı partiden ve de Bucaklı milletvekili nedense katılmıyor..

 

İlginç olan ise Naneci Medya’nın açıklamalarında çok net anlaşılıyor ki Bucaklı AK Parti Milletvekili söz konusu törene ne mazeret bildiriyor ne de kutlama telgrafı gönderiyor..

 

Arkadaş bundan daha büyük olay, daha büyük skandal başka nasıl olur?

 

Naneci Medya Kuruluşu yılın enlerini seçerken yılın en büyük olayı önümüzdeki enler seçimine namzet oluyor..

 

Bence bu ödül töreniyle Sayın Hasan Hami Yıldırım, kendini dışlanmış hissetti.

 

Neden?

 

Yahu Bucaklı Milletvekili varken neden Burdurlu Milletvekili yılın siyasetçisi seçilir..

 

Burdur’da benzer bir yılın enleri yarışması yapılsa Sayın Bayram Özçelik ya da Sayın Ramazan Kerim Özkan dururken Sayın Hasan Hami Yıldırım seçilir mi? Bence asla seçilmez.. Çünkü Burdurlu siyasetçi dururken Bucaklı siyasetçi, Burdur yılın enlerine niye girsin?

 

Bucaklılar Hasan Hami Yıldırım’a Bucak’ta yılın siyasetçisi yarışmasında oy vermedi mi yani?

 

Tüm Bucaklılar oylarına Burdurlu Sayın Bayram Özçelik’e oy verdiler ha?

 

Bana göre büyük hata yapılmıştır. Çünkü Bucakla ilgili sorunlarımızı önce Hasan Hami Yıldırım’a mı ileteceğiz, Burdurlu Sayın Bayram Özçelik’e mi?

 

Eğer Sayın Bayram Özçelik’e sorulacaksa; Bucaklı vatandaşlar 23.247 oyu AK Parti adına Sayın Hasan Hami Yıldırım’a değil de, kime verdi?

 

Bence AK Parti’nin 2 Burdur milletvekili arasında en hafif tabirle bu olay nedeniyle soğukluk oluşmuştur.

 

Bu iş bakalım nereye varacak, hep beraber göreceğiz..

 

 

 
Toplam blog
: 689
: 2433
Kayıt tarihi
: 17.01.07
 
 

 2007 yılından beri Milliyet Blog'da yazarım. 2009 yılında 'Normal Ötesi Aşk' ve 'Normal Ötesi Aş..