Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Eylül '16

 
Kategori
TV Programları
 

Yılın ikilisi görücüye çıktı!

Yılın ikilisi görücüye çıktı!
 

Yeni sezonun başlamasına artık sayılı günler kaldı. Bu başlangıç sayesinde artık kış mevsiminin adımlarını da daha yakında duyuyoruz. Yaz sebebiyle ara veren ve tatile çıkan düzenli hayata yeniden ''Merhaba!'' demek elbette heyecan verici bir durum. Bu durumun bir örneği de televizyon dünyasında yaşanıyor.

Pazartesi gününden itibaren karşılayacağımız Kurban Bayramı'nın hemen ardından başlayacak olan ve müthiş reyting savaşlarına sahne olacak yeni televizyon sezonunun birçok izleyiciyi ve bu konuda işe sahip olan kişileri şimdiden heyecanlandırdığını görmekteyiz. Bu heyecanı daha da arttıracak hamlelerin ve tanıtımların havada uçuştuğu bir dönemde Star'ın yeni sezon tanıtımı yayınlandı. Tanıtım içerisinde önümüzdeki sezonda ekranda yer alacak ünlü yüzlerin yer aldığı görülürken, hayranlarını peşinden koşturan önemli isimlerin de bulunduğu görüldü.

Bahsi geçen bu tanıtım yüzlerinin arasında  en dikkat çeken ikili şüphesiz Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ oldu. Önce Siyah Beyaz isimli bir dizi ile ekrana dönecekleri açıklanan ikilinin esas işinin isminin Cesur ve Güzel olduğu açıklanmıştı. Hikayesi, castı, mekanları, yönetmeni, senaristi gibi ayrıntıların defalarca değiştiğini ve bu değişiklikler yüzünden dizinin ekrana gelmesinin Ekim ayına sarktığını sizlerle daha önceki bilmem kaçıncı yazımda paylaşmıştım. Ancak bu sarkma durumuna rağmen izleyicinin nasıl bir görüntü vereceğini merak ettiği ikiliyi Star'ın tanıtımı sayesinde görmüş olduk.

Tuba Büyüküstün'ün enfes güzelliği, Kıvanç Tatlıtuğ'un ''yakar geçerim'' diyen bakışları derken ortalık alev aldı bile. Birçok otorite tarafından yılın en merak edilen ikilisi olan Büyüküstün ve Tatlıtuğ'un bu görüntüsünün şimdiden ortalığı ayağa kaldırdığını görmekteyiz.

Bu ikilinin sezon içerisinde yaratacakları etkiyi hep birlikte göreceğiz.

Ben bile heyecanlandım vallahi.

ANIL KOLDAŞ

NOT: Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..