Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Ocak '17

 
Kategori
Astroloji
 

Yılın ilk Dolunay'ı; Yengeç burcunda

Yılın ilk Dolunay'ı; Yengeç burcunda
 

Ay Yengeç burcunda ve Oğlak burcundaki Güneş’le Dolunay fazını tam da şu saatlerde gerçekleştiriyor. Dolunay karıtlığına eşlik eden Uranüs ve Jüpiter; Dolunay’la öncü kare açısı oluşturuyor. Gökyüzündeki bütün gezegenlerin ileri konumda olması ve Dolunay’ın yerleşimi; 2017 yılının enerjisini gözler ve hisler önüne seriyor.

Dünyayla ve hayatta kurduğumuz bütün ilişki dengeleri değişirken, şaşırtıcı olaylar yaşıyor ve sınırların ilginç bir şekilde kalktığını gözlemliyoruz. Dünya üzerinde elektirikli bir zemin oluşmasına neden olan Uranüs ~ Jüpiter frekansına eşlik eden 2017’nin ilk Dolunay’ı; her durumda ve koşulda Jüpiter’in koruyucu bereketinin ve ilahi ışığının üzerimizde olduğunu gösteriyor… Görüş noktamızı güzele çevirmek, güzel konuşmak ve güzel düşünmek hayalleri mucizelere katarken, kötü söyleyip, düşünüp kötüyü yaşamak neden? 
Jüpiter Teraziyle İlgili Yazım; http://mirayertugrul.blogspot.com.tr/2016/09/jupiter-terazi-yolculugu-burclar.html

Derinden çalışan ve genlerimizde var olan kalıtsal özelliklerimiz tepki ve davranışlarımızı şekillendirirken; aile ilişkilerine derinlemesine nüfuz ediyor ve içinde bulunduğumuz ortamı sorgulayarak isyan edebiliyoruz. Hepimizin kendi aile bireylerine kabul vermesi kendine kabul vermesine yardım ediyor ve köksel bağlar güçlenerek dış dünyayı aydınlatmaya başlıyor. Geçmişin acı değil de hediye olduğunu farkederek tüm yaşanmışlıklarımıza minnetle bakmayı başlayabilirsek, hem gereksiz yükler taşımaz, hem de yorulmaz ve yıkılmayız.

Akışın sadeliğinde bir sorun olduğunda, odak noktamızı soruna vermek durumu çözümsüzleştirmeye ve geciktirmeye neden oluyor. O an ki farkındalığa kendimize çevirdiğimizde ve başka yöne baktığımızda, akması ve olması gereken AN ve ZAMAN da gerçek olur. Yaratım enerjisinin yaratıcı enerjiyle birleştiği ve yaratıcının Ay enerjisine saklanmış rahim enerjisinin güvenli sularında, düşlerimize odaklanmalı ve hayallerimizi sevgiyle yaratmalıyız.

 

Sevgi, Umut ve Işıkla…

 

~ Uranüsyen

 

 

 
 
Toplam blog
: 134
: 2047
Kayıt tarihi
: 24.12.13
 
 

Psikoloji, Ruhsal ve Karma Astroloji, yakından ilgileniyor. Yıldızların rehberliği doğrultusunda ..