Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ocak '13

 
Kategori
Magazin
 

Yılın ilk sürprizi Deniz Seki’den geldi!

Yılın ilk sürprizi Deniz Seki’den geldi!
 

Salman, Seki'yi alnından öperek sadece sevgisini değil, saygısını da gösterdi


Şarkı sözlerinin kraliçelerinden biri de Deniz Seki’dir. Deniz Seki’nin şarkılarını bilmeyen, dinlemeyen kaç kişi vardır? Herkes bilir ve eşlik eder. Çok sıkıntılı günler yaşadı sevilen şarkıcı. Son yıllarda yaşadığı aşkın acısı, kalp ağrısı, hapse girişi… yaptığı şarkıları gölgelese de Deniz Seki tekrar küllerinden doğdu. Bana göre duygusallığının ateşi hiç sönmedi.

Deniz Seki yılbaşı gecesi sevenlerini şaşırttı! ‘’Nişanlandı!’’ haberini, kardeşi Serkan Seki Twitter'dan "2013'ün ilk büyük sürprizi" notu ve paylaştığı fotoğrafla duyurdu. Serkan Seki ayrıca, "Vallahi de billahi de doğru. Sürpriz diyorum zaten. Bize de sürpriz oldu" notunu da yazdı. . Aşktan yana yüzü bir türlü gülmeyen Deniz Seki, yeni yılın ilk dakikalarında çocukluk aşkı turizmci Faruk Salman ile nişanlandı.

Yılbaşı gecesi Kıbrıs’ta konser sahnesinden indikten sonra kulisinde büyük bir sürpriz yaşadı. İşadamı Salman, Seki'ye kuliste orkestra üyelerinin çaldığı romantik müzikler, mum ışıkları ve patlayan konfetiler eşliğinde nişan yüzüğünü uzatıp, evlenme teklif etti. Oldukça duygulanan Seki'nin Salman'ın bu sürpriz evlilik teklifine gözyaşları arasında ‘’evet’’ dediği öğrenildi. Çift daha sonra bu romantik anlarına şahit olan, şarkıcının erkek kardeşi Serkan Seki ve orkestra üyelerinin tebriklerini kabul edip, sabahın ilk ışıklarına kadar Kıbrıs'ta kutlama yaptı.

Altı aydır beraber oldukları öğrenilen Seki-Salman çifti ne zaman evlenecekler belli değil. Faruk Salman Laleli'de otel sahibi bir turizmci. Salman'ın eski evliliğinden 20 ve 22 yaşlarında iki çocuğu var. Sanatçı Deniz Seki ise ünlü olmadan önce yaptığı evliliğinden sonra ilk kez biriyle nişanlanıyor. Dileğimiz her ikisi de çok mutlu olsunlar. Bu ilişki Deniz Seki’ye iyi gelecektir.

Hayatta herşeyin sizi mutlu etmesi dileği ile…

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..