Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Aralık '14

 
Kategori
Astroloji
 

Yılın son dolunayı & Burçlara göre etkileri

Yılın son dolunayı & Burçlara göre etkileri
 

6 Aralık Cumartesi günü öğle saatlerinde İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek. An haritasında Boğa burcu yükseliyor. Güneş, Merkür ve Ay Chiron’dan sert bir açı alıyor. Koç burcundaki Uranüs, Dolunay’a ve Yay burcundaki Güneş Merkür kavuşumuna uyumlu görünüm yapıyor. Venüs ~ Jüpiter uyumlu etkileşimi devam ediyor…

Yılın son dolunayı, geçtiğimiz bir yıl boyunca yaşadıklarımızın muhasebesini yapmamıza yardım ediyor. Zihinsel faaliyetlerimizin fazlasıyla aktif olacağı bu süreçte, sürpriz haberler alabilir, yeni gerçekler öğrenebiliriz. Yaşadığımız olayları değerlendirirken, bütünü görmekle yüzeysel olmak arasında ikilemler yaşayabilir, değişen duygu ve düşüncelere açık olabiliriz. 22 Kasım’da başlatmış olduğumuz girişimlerin sonuçlarını görebileceğiz…

Çok fazla düşünmek, kaygılara çekilmemize neden olabilir. Geçmişte yaşadığımız olaylar aklımıza gelebilir. Kendimizi yaralanmış hissedebilir, haksızlığa uğradığımızı düşünebiliriz.  Herşeye rağmen daha önce anlamlandıramadığımız bir çok şeyi netleştirebilir, cevabını bulmakta zorlandığımız konuların bilinmeyen yüzünü görebiliriz. Öngörülemeyen durumlar ve beklenmedik haberler bu Dolunay’ın teması olacaktır.

Dedikoduların fazlasıyla gündemde olacağı bu süreçte, sözcüklerimizi özenle seçmemiz ve sonrasını düşünerek hareket etmemiz önem kazanacaktır. Zaman zaman objektif olmakta zorlanabilir, kendi bildiğimizin en doğrusu olduğunu savunabiliriz. Karşımızdaki kişilerin düşüncelerine önem vererek, soru sormayı bildiğimiz takdirde bakış açımızı geliştirebiliriz. İlişkilerimize iyimser yaklaşabilir, sevdiklerimize jestler yapabilir, süprizlerle karşılaşabiliriz.

Eğitimle ilgili düşündüğümüz girişimleri başlatmak açısından verimli bir süreçteyiz. Yaratıcılığımızı kullanarak özgün çalışmalar gerçekleştirebilir, farklı fikirler ve güzel projeler üretebiliriz. Türkiye gündeminde geçmişte yaşanmış ve üzeri kapatılmış gizemli konularla ilgili önemli bilgiler açığa çıkabilir. Sürpriz haberler gündemi meşgul edebilir…

Bilginin gücüyle ışığınızı yükseltebileceğiniz bir Dolunay olması dileğiyle…

Koç

İletişim trafiğinizin yoğun olacağı bugünlerde beklediğiniz önemli haberleri alabilirsiniz. Dedikodular fazlasıyla gündemde olacaktır. Sürpriz yolculuklar ve kısa seyahatler gündeme gelebilir. Yakın çevre ilişkilerinize ve kardeşinizin ihtiyaçlarına zaman ayırmanız gerekebilir. Düşünce ve inançlarınızda yeni farkındalıklar kazanabilir, belirsiz olduğunuz konuları netleştirebilir, radikal kararlar alabilirsiniz.

Boğa

Maddi kazançlarınız, başkalarından gelen gelirleriniz, borçlar ve alacaklar gündemde olacaktır. Beklediğiniz ödemeler gündeme gelebilir. Değerlerinizi korumak, güvende hissetmek isteyebilirsiniz. Uzun süredir gizemini koruyan konularla ilgili yeni gerçekler öğrenebilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız olaylara farklı açılardan bakabilir, belirsiz olduğunuz konularda netlik kazanabilirsiniz.

İkizler

Bireysel yaşamınız ve ikili ilişkileriniz ön planda olacaktır. İletişim trafiğinizin aktif olacağı bu süreçte önemli haberler alabilir, arkadaş ortamlarınızda sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. İş hayatınızla ilgili geçmişte haksızlığa uğradığınız durumlar aklınıza gelebilir. Hedeflerinize ve başarmak istediklerinize odaklanarak yeni ve farklı çözümler üretebilirsiniz.

Yengeç

Geçmişte yaşadığınız olayları düşünebilir, bilmediğiniz yeni gerçekler öğrenebilirsiniz. Rüyalarınız önemli mesajlar verebilir. Kendinizle yalnız kalarak düşünme ihtiyacı hissedebilir, dinlenmeye zaman ayırabilirsiniz. Çalışma hayatınızla ilgili önemli gelişmeler gündeme gelebilir. İş ve kariyer hayatınızla ilgili yeni ve farklı fikirler üretebilir, farkınızı ortaya koyabilirsiniz.

Aslan

Arkadaş ortamlarınızda ve aşk hayatınızda hareketli günler geçirebilirsiniz. İlişkilerinizden güzel destekler bulabilir, aşk hayatınızda süprizlerle karşılaşabilirsiniz. Geçmişte verdiğiniz kayıplar aklınıza gelebilir. Yeni haberler alabilir, belirsiz olduğunuz konularda netlik kazanabilirsiniz. Düşüncelerinizde ve inançlarınızda radikal değişimler gündeme gelebilir.

Başak

Kariyer hayatınız ve aile ilişkileriniz arasında bir denge oluşturmanız gerekebilir. İş hayatınızda hareketli ve tempolu günler geçirebilirsiniz. Geleceğe yönelik hedefleriniz üzerinde düşünebilir, yeni ve radikal kararlar alabilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili geçmişte yara aldığınız durumlar aklınıza gelebilir. Çözüm bulmakta zorlandığınız konuları netleştirebilirsiniz.

Terazi

Düşüncelerinizde ve inançlarınızda radikal değişimler yaşayacağınız bu süreçte, önemli haberler alabilir, yeni gerçekler öğrenebilirsiniz. Meslek hayatınıza yönelik eğitimler, seminerler gündeme gelebilir. Son dakika planlanan seyahatler gerçekleştirebilirsiniz. Arkadaş ortamlarınızda şanslı gelişmeler ve fırsatlar gündeme gelebilir.

Akrep

Başkalarından gelen gelirleriniz ve maddi konular gündeminizde olacaktır. Beklediğiniz kredi, nafaka gibi ödemeler gündeme gelebilir, alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz. Bazı sonlanmalar gündeme gelebilir. Geçmişte verdiğiniz kayıpları gözden geçirebilirsiniz. Aşk hayatınızda geçmişte yaşadığınız kırgınlıklar aklınıza gelebilir. Bilmediğiniz gerçekler öğrenebilirsiniz.

Yay

İlişkileriniz ve ilişkiye yönelik ihtiyaçlarınız ön planda olacaktır. Yeni haberler alabilir, bilmediğiniz gerçekler öğrenebilirsiniz. İlişkilere bakış açınızda bazı değişimler gündeme gelebilir. Aşk hayatınızda sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Sıra dışı etkinlikler düzenleyebilir, rutinlerinizin dışına çıkmak isteyebilir, sevdiklerinizi şaşırtabilirsiniz.

Oğlak

Günlük hayatınızda ve çalışma ortamınızda hareketli günler geçirebilirsiniz. Beklediğiniz haberleri alabilir, sorularınızın cevabını bulabilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız kırgınlıklar aklınıza gelebilir. Belirsiz olduğunuz konular hakkında netlik kazanabilir, olayları farklı açılardan görmeyi başarabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeli, bedeninizi rahatlatan aktivitelere yönelmelisiniz.

Kova

Aşk hayatınız ve arkadaş ortamlarınız ön planda olacaktır. Sürpriz haberler alabilir, uzun süredir merak ettiğiniz soruların cevabını bulabilirsiniz. Düşüncelerinizde yeni farkındalıklar kazanacağınız bu süreçte, farklı bakış açıları geliştirebilir, olaylara yeni ve alternatif çözümler üretebilirsiniz. Fiziksel enerjiniz ve yaratıcılığınız oldukça yüksek, değerlendirmelisiniz.

Balık

Ailenizin ihtiyaçları gündeme gelebilir. Ev ve iş hayatınız arasında bir denge oluşturmanız gerekebilir. Geçmişte yaşadığınız olaylarla ilgili önemli haberler gündeme gelebilir. Alışkanlıklarınızı ve size zarar veren davranışlarınızı görme şansı elde edebilirsiniz. Geçmişte yara aldığınız konular aklınıza gelebilir, merak ettiğiniz soruların cevabını bulabilirsiniz.

 
Toplam blog
: 134
: 2047
Kayıt tarihi
: 24.12.13
 
 

Psikoloji, Ruhsal ve Karma Astroloji, yakından ilgileniyor. Yıldızların rehberliği doğrultusunda ..