Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Temmuz '09

 
Kategori
Dünya
 

Yıllarca aradığı babasının tecavüzüne uğradı

Yıllarca aradığı babasının tecavüzüne uğradı
 

18 yaşındaki bir genç kız, öz babasını ömrü boyunca hiç görmemişti. Öz babasını buldu ama bakın öz babası ona neler yaptı.

Alman Bild gazetesinde yer alan bir habere göre, Almanya'nın Heidelberg kentinde yaşayan 18 yaşındaki bir genç kız, öz babasını ömrü boyunca hiç görmemişti. Afrika kökenli babası o doğmadan annesini terk ederek ülkesi Güney Afrika'ya yerleşmişti. Genç kız internetin de yardımıyla öz babasının peşine düştü. Sonunda bu hayali gerçekleşti. Babasının Güney Afrika'nın Kapstadt kentinde yaşadığını öğrendi. İnternet üzerinden öz babasıyla iletişim kuran genç kız, geçen Şubat ayında Kapstadt'a giderek onu ziyaret etti. Ancak burada öz kızına önce cinsel tacizde bulunan sapık baba, direnişle karşılaşınca bıçak zoruyla tecavüz etti. Kızının kaçmasını önlemek için eve kapatan sapık baba, defalarca tecavüzde bulundu. Genç kız arkadaşlarına mektup yazarak kurtuldu. Sapık baba şu anda yargılanıyor.


Burda tartışılacak o kadar çok konu var ki.

Kişinin kendisini babası olarak görmesi ya da hissetmesi için evladının yanında olması mı gerekiyor? yıllar sonra ilk kez görmüş olsa bile nasıl kadın gözüyle görebiliyor? bu kadar mı sapkın düşünceye sahipsin be adam? bu kadar mı düştün kendi öz kızına tecavüz edecek kadar. Peki o kızın psikolojisi babasızlığın verdiği yanlızlık mı, babası tarafından uğradığı tecavüz mü, kaybettiklerimi herşeyden önemlisi artık insanlara karşı duyacağı güvensizlik mi.Hangisini tartışmalıyız, hangisi daha önemli?



Milliyet...

 
Toplam blog
: 41
: 1224
Kayıt tarihi
: 28.04.09
 
 

24.07.1984 Sakarya doğumluyum... Hayatım hep yoğun geçer hem çalışıyorum hemde okuyorum... Bana iyi ..