Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Ağustos '10

 
Kategori
TV Programları
 

Yine, yeniden ‘Çocuklar Duymasın’…

Yine, yeniden ‘Çocuklar Duymasın’…
 

Ekranlarda hüküm süren atalet nihayet ortadan kalkmaya başladı! ATV de, yıllar önce yayınlandığı dönemde ilgiyle izlenen ancak olaylı bir şekilde son verilen ‘Çocuklar Duymasın’ı, yeniden izleyiciyle buluşturdu. ‘Asla birlikte çalışamayız’ ifadeleriyle ayrılan ekibi toplayıp yeni katılımlarla zenginleştiren Birol Güven, beklentisinin yüksek olduğunu belirtip reyting konusundaki heyecanını paylaşmış! ‘Çocuklar Duymasın’dan çok umutlu olan Güven, birincilik dışında hiçbir sonucu başarı olarak göremeyeceğini söylemekte. Her olasılığa karşı da, televizyonu futboldaki topa benzeterek kötü netice gelmesi halinde bunun ATV’nin sorunu olacağını açıklıyor. Gerçekte, ATV’nin değil de asıl diziden ekmek yiyenlerin sorunu olur!

Olağanüstü reklamı yapılan ve oyuncusundan yapımcısına iddialı olan dizinin yayınından önce, ‘Çocuklar Duymasın Başlıyor’ bölümüyle kamera arkası görüntüleri ekrana geldi! Yedi yıllık aradan sonra Ayşen Tekin ve Özgür Ozan’ın yokluğunun göze çarptığı dizi hakkında oyuncu görüşlerine de yer verildi. Büyük talep olduğunu söyleyen Tamer Karadağlı, sokaktaki herkesin diziyi istediğini belirtti. Pınar Altuğ Atacan, ‘Yedi sene önceki son bölümü sanki dün çekmiş gibiyiz’ derken, Ferdi Akarnur da ‘aile dizisi’ oldukları için böylesine sevildiklerini vurguladı.

İlk bölümde 1+1 Daireleri ‘zamparalık mekânı’ olarak gören taş fırın Haluk, Ermeni tasarısından AB’ye her sorunu halledip ‘karşıt görüş’ konusunda Kamer Genç’i anmayı ihmal etmedi! Kadına çiçek verilmesini boşanma nedeni olarak gösteren Haluk’tan başka Hüseyin’le yancısının at peşinde koşmak yerine İspanya ve Almanya ligine ilgi duymaya başlaması da dikkat çekici! Anlaşılan ‘geri dönüş’ yapan dizide bundan böyle İddia hüküm sürecek. ‘İnternet’in reklamı da cabası…

Dizi oyuncularının dediği gibi, hayat durmadığı sürece ‘Çocuklar Duymasın’ sürer mi? Bunu aynı gece oynayan ‘Kavak Yelleri’ ve ‘Keskin Bıçak’ karşısında alacağı reytinglere bakıp göreceğiz. Tabii ilk gösterimdeki sayılmaz!

Anibal Güleroğlu

 
Toplam blog
: 1210
: 1542
Kayıt tarihi
: 10.04.10
 
 

İstanbul'da başlayan yaşamım, eski İstanbullu ailemden edindiğim kültürle gelişti. Birinciliklerl..