Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Haziran '15

 
Kategori
Futbol
 

Yine bir Transfer Dönemi...

Yine bir transfer dönemi... Kimse bu sene altyapıdan şu ismi çıkardık ; bu sene kadromuzda yer bulacak diyemiyor,demiyor. Salih Uçan a bakıyorsunuz. Roma kendisine inanılmaz bir yatırım yapıyor.Bu şartlarda oluşacak kadrolarda gençlerin ön plana çıkmayacağı bir yıl olacağı şimdiden belli oldu.Belki şans belki de zorunluluk hep genç oyuncuların önünü açacak her zaman ki gibi.

Fenerbahçe nin antrenörü gerçekten iyi seçim. Artık Terrano ' nun mu kendi seçimi idi bu isim bilemiyoruz. Ancak futbol oynamaya gelecek oyuncuları Fenerbahçe ye alacağı kesin.

Örneğin Beşiktaş ' ın geçen sene aldığı Opare ve Miloseviç şu an neredeler...? Miloseviç i ben doğru düzgün izleyemedim bile. Sakatlığı vardı tamam ama yine de gerek varmıydı böyle bir transfere ?

Opare de 1-2 maç İnter seviyesinde futbol oynayıp tercih edilmeyenlerden olacak. Yıllar Boyunca bir klübün formasını terletecek ve o klübü taşıyacak oyunculara hep ihtiyaç var.Galatasaray lı Muslera  Fenerbahçe' nin efsane kaptanı Alex gibi..

Geçen seneyi hatırlıyoruz.Trabzonspor gerçekten yıldız isimler almıştı.Ancak belki de içlerinde en faydalısı Medjani ve Cardozo çıktı. Demekki fazla transfer değil nokta transfer şart.

En önemlisi genç isimleri alıp,parlatıp dünya futbol piyasasına sunabilmek. Bak Bruma ya.. Fazlası ile şans verilmedi mi. ?

 
Toplam blog
: 383
: 900
Kayıt tarihi
: 24.12.10
 
 

..... ..