Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Mart '08

     
    Kategori
    Haber
     

    Yine foyası meydana çıktı!

    Yine foyası meydana çıktı!
     

    Ali Kırca ve Ekibi


    Sayın Ali Kırca ve Ekibi, halkın birlik ve beraberliğine zarar verecek türden, örf ve adetlerimizi unutturmaya yönelik ve milli benliğimizin kaybolması yönündeki yanlış, eksik veya çarpıtılmış haberlerini Show TV'de yapmaya devam ediyor.

    Dün akşam (15 Şubat) Ana Haber bülteninde, geçenlerde yaşanan Almanya'da yaşayan Türk vatandaşlarımızın kundaklanarak öldürülmesinin 1 hafta ardından ikinci kundaklama olayının haberi yapılıyor. Haberde canlı yayın bağlantısıyla olayı yaşayan bir soydaşımızdan bilgi almak için bekletirken haberin görüntüleri yayına giriliyor ve haberde üzerine basıla basıla söylenen şey, gece yanan apartmandakileri uyandıranın "Alman Vatandaşı" olduğu. O kadar üzerine basılarak söyleniyor ki birşeyin üzerinin örtülmek istendiği yayına katılacak vatandaşımızın dikkatinden kaçmıyor ve haberde ki yanlışlığın düzeltilmesini isteyerek apartmandakileri uyandıran "Alman Vatandaşı"nın kendinerini tanıyan, Türk asıllı birisi olduğunu söylüyor.
    Türkiye Cumhuriyeti'nde yayın yapan bir kanalın habercileri, şahsın Türk olduğunu neden saklayıp üzerine basarak Alman Vatandaşı diye birçok kez söyleyerek zorla kamuoyunda yer etmeye çalışıyor? Buna akıl erdirmek çok güç! Şahsın Türk olarak mı yoksa Alman Vatandaşı olarak mı ön planda tutulması gerekli?

    Son olarak, dış devletler ve onların vatandaşları ile hoşgörü ile iletişim kurmamız gerekli fakat unutmamalıyız ki "Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur." ve Başkomutan Atatürk'ün ifadesiyle: "Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkes Türk'tür."
    Saygılarımla...

     
    Toplam blog
    : 1
    : 307
    Kayıt tarihi
    : 28.01.08
     
     

    Kamu personeliyim. Basketbol oynamayı ve Kır Koşusuna çıkmayı severim. Tarih, Kültür-Sanat, Kişisel ..