Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Ağustos '16

 
Kategori
Futbol
 

Yine hüsran

Şampiyonlar Ligi için 2-1'lik maçın rövanşında Monaco'ya seyircisiz giden Fenerbahçe ruhunu da yolda kaybetmiş galiba. Maçtan 1 gün önce basın toplantısında iyi futbol beklemiyorum diyen teknik direöktör Pereira maçtan sonra maça çok isteksiz başladık çok kötüydük deme hakkını kendinde nasıl buluyor acaba. At sahibine göre kişner diye bir atasözümüz var bizim. Ya da hoca gaz kaçırırsa cemaat orta yere bırakır derler. Sen çık iyi futbol beklemiyorum de ondan sonra futbolcular çıksın oynasın. Bu adamı teknik direktör diye tavsiye edeni de getirtip takımın içine ettiren Aziz Yıldırım'ında Allah cezasını versin. Adam 1 sezon boyunca yaptığ yanlışlarla şampiyonluğu Beşiktaş'a kupayı da G.saraya hediye etti. Ama UEFA kriterleri yüzünden adamı gönderemediler. Aslında gönderip takımı teknik direktörsüz çıkarsak şampiyonlar ligine kalma şansımzı daha fazla olurdu. En azından 10 milyon euroyu beşiktaşa kaptırmazdık.

Evimizdeki maçta 3-5-2 ile oynadık. Aslında fena da oynamadık. Ama ilk maçta sahada yokları oynayan Fernandao yine 11'de sahadayken deplasmanda adamların baskılı oynayacağı belliyken 3-5-2'de ısrar etmek tam bir aptallıktır. Daha maçın başında Ozan'ın gereksiz fazla topu ayağında tutmasıyla topu kaptırınca orta sahadan atılan bir pasla golü yedik. Evet Ozan'a yapılan hareket faul ama pozisyon orta sahada tek pasla adamlar gol pzisyonuna giriyorsa senin 3 tane stoperin ne iş yapar. Hasan Ali'nin kaçırdığı adam daha müdahele gelmeden kendini o kadar güzel bıraktı ki ben olsam da penaltıyı verirdim. 2-0'dan sonra biraz toparlanır gibi olsak da ağır Fernandao ile pozisyona girmek ne mümkün. 

Maçın ikinci yarısında TV başındaki milyonlarca Fenerbahçeli Fernandao çıkar yerine Aatıf girer diye bekliyordu ama Pereira efendi oyananan oyundan çok memnun olmalı ki değişiklik yapmya gerek duymadı. 2 sezon öncesinin ıslıklanan Emenikesi takımın umudu olam ay devam etti de 2-1 oldu maç . Ama sonrasında yapılan yanlış değişikliklerle skor  3-1 oldu. Israrla Fernandaoyu takımda tutan Pereira kendi ipinide çekti bence. Hele ki Hasan Ali'yi çıkarıp Stoch'u oyuna alması tam bir komediydi. Amaçsızca yapılan değişiklikler tutmayınca Fener Bahçe taraftarına yine hüsran kaldı. 

Aziz Yıldırım artık bu takımın başından gitmeden bu kulübün düze çıkması mümkün değildir. Sadece Türkiye liginde değil Avrupa kupalarında da hakemler Fenerbahçe'yi doğramaya devam ederken Aziz Bey cırcır böceği gibi ötmeye devam ediyor. Maçın 2. yarınsında 40 saniye içinde 2 tane net penaltıyı vermeyen hakem  resmen art niyetliydi. Uefa tarafından görevlendirilmiş tetikçiler hakkımzı yemeğe devam ediyorlar. Ama Aziz Yıldırım bütün bunları göremeyecek kadar burnu kaf dağlarında olduğu için tek çare yönetimin değişmesidir.

 
Toplam blog
: 227
: 240
Kayıt tarihi
: 01.02.09
 
 

1972 Antalya doğumluyum. Elektronik Teknikeri olarak bir tekstil fabrikasında çalışıyorum. Evli v..