Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Mart '09

 
Kategori
Futbol
 

Yine Kocaeli

Yine Kocaeli
 

Kocaelispor yine yaptı yapacağını ve İstanbul'dan bir kez daha puan çıkardı. Daha önce Ali Sami Yen'de Galatasaray'ı 5 golle geçen Kocaelispor bu sefer de Kadıköy'de Fenerbahçe'den bir puanı aldı. Aslında iki puanı kaybetti desek daha doğru olur.

Maçın henüz daha 2. dakikasında Roberto Carlos ile gole ulaşan Fenerbahçe, çekinerek çıktığı Kocaelispor maçının rahat geçeceği düşüncesini saldı Şükrü Saraçoğlu'nu dolduran taraftarlarına. Ancak ilerleyen dakikalarda Kocaelispor maçta dengeyi kurdu ve hatta oyunda üstünlüğü ele geçirdi.

Daha çok savaşan, daha çok mücadele eden taraf Kocaelispor'du. Eğer son müdahalelerde başarılı olsalardı Kocaelispor yine farka koşabilirdi. Ancak son müdahalelerde Kocaelispor ciddi bir sorun yaşadı.

Erhan Hoca'nın ikinci yarıda oyuna aldığı oyuncularda biri ortayı yaparken diğeri golü attı. Fenerbahçe'nin kalan dakikalardaki çabaları skoru değiştirmeye yetmedi ve Kocaelispor bir İstanbul deplasmanından daha puan aldı.

Kocaelispor, bu mücadelesiyle eğer maçı kaybetseydi çok yazık olacaktı. Çünkü gerçekten maçı hak eden taraf Kocaelispor'du. Ben İzmirliyim, Egeliyim. Bizim Ege'den şu anda Süper Ligde sadece Denizlispor var. Elbette ki gönlümüz Denizlispor'un başarısını istiyor. Ancak şunu da söyleyeyim, eğer Kocaelispor bu mücadelesi sonunda ligden düşürse gerçekten çok yazık olacak. Böyle mücadele eden, böyle potansiyele sahip bir takım bence ligde kalmayı hak ediyor.

Erhan Hoca, oyuncuları ile kenetlenmiş, her türlü sıkıntıyı bir kenara itmişler ve tek hedefe kilitlenmişler. Bu Kocaelispor teknik heyeti ve oyuncuları kocaman bir aferini hak ediyor.

Fenerbahçe ise gelecek için pek bir ümit vermedi. Eğer rakipleri de bu hafta takılırlarsa kayıp telafi edilebilir. Ama eğer rakipleri bu hafta puanları toplarlarsa Fenerbahçe'nin işi daha bir zora girecek.Özellikle Kazım gibi oyuncuların daha dikkatli olmaları lazım. Zor buldukları formayı böyle hovardaca kullanırlarsa forma şansları iyice azalır.
 
Toplam blog
: 1042
: 299
Kayıt tarihi
: 02.03.08
 
 

Yazmak benim için bir tutku, bir yaşam kaynağı. Sadece basit bir hobi olarak açıklanamaz yani. Be..