Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Şubat '15

 
Kategori
Futbol
 

Yine puan kaybı : Galatasaray : 2 - Bursaspor :2

Yine puan kaybı : Galatasaray : 2   - Bursaspor :2
 

kralspor.ensonhaber.com


Galatasaray, Süper Lig’de bugün, son haftaların çıkış yapan ekibi Bursaspor’u konuk etti. Ligde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde çıktığı 6 karşılaşmadan 5 galibiyet ve 1 beraberlik alan Sarı-Kırmızılı takım, seyircisi önünde Bursaspor’u yenerek zirve yarışını sürdürmeyi hedefliyordu.
 
Galatasaray’da sarı kart cezalısı olan Selçuk İnan karşılaşmada oynayamadı. Sakatlıkları bulunan Semih Kaya ile Burak Yılmaz’ın da mücadelede yer almadılar. 
 
Türk Telekom Arena’da saat 20.00’de başlayan maçı hakem Fırat Aydınus yönetti. (1.2.15)
 
Takımlar :
 
Galatasaray: Muslera, Sabri Sarıoğlu (Dk. 39 Sinan Gümüş), Chedjou, Koray Günter, Hakan Balta, Olcan Adın, Melo, Emre Çolak, Telles, Sneijder, Umut Bulut
Teknik Direktör: Hamza Hamzaoğlu
 
Bursaspor: Harun Tekin, Şener Özbayraklı, Serdar Aziz, Civelli, Emre Taşdemir, Bakambu, Bekir Yılmaz, Ozan Tufan, Volkan Şen, Belluschi, Fernandao
Teknik Direktör: Şenol Güneş
 
Goller:
 
19.dk. Umut Bulut (Galatasaray)
45.dk. Volkan Şen, (Bursaspor)
53.dk. Fernandao (Bursaspor)
82.dk. Emre Çolak (penaltı) (Galatasaray); 
 
Değerlendirme:
 
Bu maçı kendi sahasında Galatasaray’ın alması gerekiyordu ama bazı talihsizlikler ve bazı yapılmaması gereken hareketler Galatasaray’ı  üç puandan etti. 
 
Hamza Hamzaoğlu, takım teşkilinde hatalıydı. Hep Melo üzerinde israr etmesi  ve bu maçta sakat sakat bu oyuncuyu oynatması hataydı. 
 
Melo daha 6.dakikada Sarı Kart alarak, takımı ve kendisini yaktı. Ve maçın sonuna kadar da hep Kırmızı Kartı aradı. Eğer alamadıysa bu hakemin hatasıdır.
 
Bursasporda da, ikinci  Bursaspor golünü atmasına karşın, hırçın oyunu ve davranışlarıyla ve durmadan sakatlık bahanesiyle saha dışına çıkması nedeniyle , çoktan dışarı alınması gereken Volkan Şen sonunda 82.dk’da penaltıya ve bir gole neden oldu. Zaten bundan sonra da Kırmızı Kart’la dışarı çıkıp takımını 10 kişi bıraktı.
 
Oysa Bursaspor baştan itibaren bu maçı almak için hırslı olduğunu göstermişti; Şenol Güneş hoca bunun için takıma gerekli  motivasyonu sağlamıştı. Ve baştan itibaren saldırdılar ve durumu ikinci devrede 2-1’e getirdiler. İkinci devrede  takım durdu; gollerin üzerine yatmaya çalıştı. Penaltıdan sonra zaten artık kazanmak için zaman kalmamıştı. 
 
Hamza Hamzaoğlu; yanına artık güveneceği yardımcılar  almalıdır. Kendisinin kararlarının artık yeterli olmadığını görüyoruz. Danışmak iyidir. Yöneticiler ona bu konuda inisiyatif kullanıp yardım edemiyorlar. Hamza Hoca kendine fazlasıyla güveniyor . O da pek iyi değil.
 
Sabri Reiz’in 35 dk. da sakatlanıp çıkması zaten takım aleyhine çok kötü bir puandı. İnşallah önemli bir şeysi yoktur.
 
Galatasaray  bu tek tek kaybettiği puanları çok arar. 
 
Galatasaray kendisine yaraşmayacak elemanlardan vazgeçmelidir. Galatasaray her zaman temiz futbol oynar. Öyle tanınır.
 
Galatasaray’ın hala takım oluşturmada sorunları olduğu görülüyor. Özellikle orta sahada. Bugün aslında orta sahada Yekt’ya, Hamit’e takımda yer verilebilirdi. Ama olmadı.
 
Sneijder’de bugün şutları (6-7) tane , gökteki  martılara, kurda kuşa attı… İsabetli toplar bekliyoruz.
 
 
Toplam blog
: 2579
: 848
Kayıt tarihi
: 24.10.10
 
 

Mesleğim eğitimcilik… Şimdi artık emekli bir vatandaşım… biraz şairlik, biraz hayalcilik, biraz s..