Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ocak '19

 
Kategori
Güncel
 

Yırtık Çoraplı Marslı

Bir ülkeyi devlet değil halk ileri götürür, bizim insanımızda vatanı için ölmek var vatanını yüceltmek yok; zaten vatanı yüceltmek deyince de değer vermek (sevmek) anlaşılıyor, neye yarar değer vermek değerli yapmaya çalışmadıktan sonra.

Şu anda bizim vatanımız değerli mi, dağından taşından başka neyi var, kuru kuru sev gitsin!

Dünyada bazı ülkeler, adamlar acından ölüyor uzaya uydu gönderiyor! Devlet benim kapımın önüne kaldırım yapmasın uzay üssü kursun!

Yok şöyle vatansevermiş de yok böyle milliyetçiymiş de hadi ya! Sol düşünce ile zaten kıyamete kadar uzaya gidemeyiz. Onların en büyük vizyonu kedi kulübesi. Hayatı değiştirirler ama dünyayı değiştiremezler.

Milletimiz maddiyat konusunda bencil canını al malını alma. Böyle bir ülkenin vizyonu olamaz. Kızıl Elma dedikleri de hayalden ibaret.

Halk böyle de hükümet farklı mı, derdi oy iktidar, kaldırım yapacak oy alacak. Benim ülkemi yönetme, halk yoksulluktan inlesin ama ülkeyi uçuracak projeler gerçekleştir. Sen devletsin, halka göre yönetim olmaz, halkı memnun etmek için uğraşırsan bir yere varamayız.

Ahmet’i Mehmet’i memnun edecek, aç ve açıkta kalmasın, kendin saray yap limuzine bin… Vizyon lazım bize vizyon! Geleceğin Türkiye’sini kurmak istiyorsak herkes fedakarlık yapacak!

Halk ileriyi göremiyor, ülkenin durumunu kendisine verilen maaşla ölçüyor, maaşı düşükse ülke kötü durumda. Sen ülkeye dik sanayiyi endüstriyi, gelişmişliği bana yarım maaş ver! Döner yiyim dersen Eminönü’nde döner durursun!

100 yıldır yanlış politikalar devam ediyor! Boş ver halkı, insanların derdi biter mi, ülkeye bak! Yok işte, koca ülkede benim gibi düşünen bir kişi yok!

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..