Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Ağustos '07

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Yitik aşk

Hatırı sayılır tarçın kokulu gecelerin rengi vardı teninde. Ellerinde ise kırmızı güllerin izleri. Yitik bir aşk bakışlarında tuzla buz olmuş sanki.
Bense, mahrem aşkların içinde kaybolan mahcup sevgililerden sadece biri. Gülüşümde gelincik tarlalarındaki sevişmelerimizin mutluluğu olmalıydı.
Bilinmeyen bir yerlerde , defnedilmiş duygularımınkeşfine çıkmış olan kum saati kalbimle, seni tekrar gördüğüm o tatlı anın dehşetinde.
Bir kadın ağlıyor aynada. Kül rengi saçlarında, yaşanmış gül kokulu aşkın hasreti ve kirpiklerinin arasında kaybolmuş birkaç damla gözyaşı ile.
Yüzündeki derin çizgilerin her biri büyülü bir ufuktu, acıyla yoğrulmuş. İçindeki ses avaz avaz bağırıyordu bitiremediği aşkı.
Ne aşklar tükenmişti zamanla, ne aşıklar! Onun aşkı hala uçurtmalar uçuruyordu engin yüreğinde.
Bir kadın ağlıyor aynada. Yapayalnız yüreğinde, hazin bir aşkın öyküsü. Uzaklarda bir sevgili unutamadığı.

Sevmek, sevilmek ne güzel bir şeydi ! Hele sıcacık renkler ve ışıklarla süslenmiş aşkın içinde insanın kendisini gerçekten bir kadın gibi hissetmesi.
Göklere yükselerek dans etmek.Dans ederken delice sevdiğini düşünmek.Ne yazık ki! Duygularının doruğa ulaştığı anda onsuzluğa alışmak.
Canı yanar ya insanın! Onun çok ötesinde birşey.

Hayatı sensizlikle bitirdiğim noktada, hala virgüller var ellerimde kavuşmak adına. Kırılan düşlerimin her biri saklı, çözülemeyen bulmaca karelerinde.
Aşkı başka aşklarda yaşamak anlamsız geliyor bana.Tedbirsiz yakalanır ya insan, sağnak bir yağmura işte aşk-a da öyle yakalanmalı.Sonra sırılsıklam kalmalı.

Bir kadın ağlıyor aynada.Gözlerinden yaşlar yuvarlanıyor, bir bahar akşamı kadar serin dudaklarına.Aşk; her zaman , yarım kalan, zamansız, yitik sevdalarda.. AŞK’TIR.

Sertap YAR

 
Toplam blog
: 62
: 554
Kayıt tarihi
: 11.08.07
 
 

05.09.1969 İstanbul doğumluyum. Halkla İlişkiler mezunuyum. Evliyim. 19 yaşında Cemre adında bir ..