Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Nisan '13

 
Kategori
Müzik
 

Yoga Academy öğrencilerinin büyük başarısı... Sevgiyi seslendirdiler…

Yoga Academy öğrencilerinin büyük başarısı... Sevgiyi seslendirdiler…
 

yoga ve müzik


Sözlerini ve müziğini Yoga Academy öğrencilerinin hazırladığı  WE ARE THE WINNERS OF THE UNIVERSE isimli Yoga Academy Müzik Cd'si; Yoga Academy Merkezlerinde, www.yogamarketi.com'da ve tüm seçkin müzik marketlerde yerini aldı.

Türkiye'den dünyaya yayılan ilk ve tek Yoga Akademisi Yoga Academy'nin kendi öğrencileri tarafından hazırlanan albüm büyük beğeni topluyor. Büyük Yoga Üstadı Akif Manaf'a ithaf edilen parçalar huzur veren tınıları, özgürlük ve mutluluktan bahseden sözleriyle bir çok öğrenciye ilham kaynağı olmuş.

 

"All for Universe, Universe for All" sloganıyla hazırlanan ve üç parçadan oluşan albüm “We are the winners”,  “Best of Yoga” ve  “Eternity” isimli parçadan oluşuyor.

 

Albümün çıkış hikayesi ise oldukça ilginç.

Konu ile ilgili bilgi veren Yoga Academy’nin kurucusu;

Büyük Yoga Üstadı Akif Manaf ;

 

“Tüm Türkiye’de ve dünyada 60’ın üzerinde merkezde ve her ay doğada düzenlenen kamplarda, İzmir ve Ankara’daki Yoga Karnavalları’nda Yoga Academy binlerce katılımcıya Orijinal Yoga Sistemi'ni öğretiyor. Katılımcılar bu etkili Orijinal Yoga Sistemi tekniklerini uyguladıkça, daha sağlıklı, mutlu ve huzurlu hale geliyorlar.

Fiziksel, zihinsel ve ruhsal olarak tam bir dengeye ulaşıp evrensel sevgiyle doluyorlar.

Yaratıcı güçleri artıyor.  

Kendini evrenle bütünleşmiş ve daha genişlemiş bir evrensel bakış açısıyla dolmuş olarak buluyorlar.

Bu mutluluk ve sevgiden patlayan yaratıcılıklarının bir dışa vurumu olarak da bazı öğrenciler bu müzikleri bestelemişlerdir.”dedi.

Dinleyiciler tarafından büyük beğeni kazanan albümdeki parçaların post prodüksiyonuda müzisyen olan Yoga Academy öğrencileri tarafından yapıldı.

 

 

 

Nazan Şara Şatana

 

 
Toplam blog
: 1731
: 4678
Kayıt tarihi
: 09.12.10
 
 

Turizmci; Genel müdür Yazar ; Romanlar, senaryolar müzikkaller... Sinema filmleri, TV filmleri.....