Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Aralık '15

 
Kategori
Sağlıklı Yaşam
 

Yoğurt kürü ile zayıflama...

Yoğurt kürü ile zayıflama...
 

Ülke insanı olarak hareketsiz bir yaşam sürdüğümüz sokaklarda kendini gösteriyor. Amerikan özentisi, halkın daha ağırlaşmasına yol açarken, bunu ranta çevirmek isteyenlerde her gün televizyon kanallarında boy gösterip, şunu yapın, bunu yapmayın diye ahkam kesiyorlar.

Oysa kilo sorununu çözmek için basit uygulamalar her zaman işe yarıyor. İşte bunlardan birisi de “Yoğurt Kürü ile zayıflama!”

Son zamanlarda yoğurt kürü (yoğurt limon pul biber karışımı) oldukça tercih edilen zayıflama yöntemlerinden biri haline geldi. Özellikle kısa zamanda göbek eritmesi ve hızlı yağ yakması sebebiyle yoğurt kürü çok fazla kişi tarafından uygulanıyor.

Yoğurt kürü uygulaması kolay ve her evde bulunan malzemelerle kolaylıkla hazırlanabiliyor. Yalnızca limon, yoğurt ve pul biber yağ yakan bu mucizevi kürü hazırlamak için yeterli olacaktır. Özellikle göbek bölgesindeki yağlarınızdan kurtulmak için yoğurt limon pul biber kürünü mutlaka uygulamalısınız.

Yoğurt Kürü nasıl yapılır?

Yoğurt Kürü Diyeti için Gereken Malzemeler;

2-3 yemek kaşığı yarım yağlı veya yağsız yoğurt

1 çay kaşığı pul biber

1/2 limonun suyu

Dilerseniz pul biber yerine toz zencefil veya zerdeçal da kullanabilirsiniz. Zerdeçal özellikle karaciğerdeki yağlanmaların yakılmasında etkili bir bitki olması sebebiyle pul biber yerine kullanılabilir. Ayrıca kullanacağınızın pul biberin doğal hakiki pul biber olması yoğurt diyeti kalitesini artırarak daha etkili sonuçlar almanızı sağlayacaktır.

Zayıflatan Yoğurt Kürü Nasıl Hazırlanır? Nasıl Uygulanır?

2-3 yemek kaşığı yağsız veya az yağlı yoğurdu bir kâseye koyalım. Üzerine yarım limonun suyunu iyice sıkalım. Ardından 1 çay kaşığı pul biberi de ekleyerek iyice karıştırın. Hazırladığınız bu karışımı gece yatmadan yarım saat önce tüketmeniz gerekmektedir. Yoğurt kürünü uyguladıktan sonra hiç bir şey yememeniz gerekmektedir.

Öncelikle yoğurt küründen verimli bir sonuç almak istiyorsanız mutlaka 2 hafta boyunca düzenli olarak uygulamanız gerekiyor. Yoğurt limon pul biber karışımını bir kaç gün uygulamakla hiç bir sonuç alamazsınız. 2 hafta düzenli uygulamada yoğurt kürü sonuçlarını, etkilerini mutlaka göreceksiniz.

Yoğurt Kürünün Zararı Var Mı?

Yoğurt kürü içerisinde pul biber bulundurması sebebiyle basur gibi rahatsızlığı olanların dikkatli bir şekilde tüketmesi gerekiyor. Bunun dışında hamile bayanlar ve emziren anneler için bu kürün uygulanması uzmanlar tarafından önerilmiyor. Çünkü uzmanlar hamile ve emziren annelere hiç bir zayıflama kürünü tavsiye etmiyor. Eğer yapacaklarsa da doktor kontrolünde diyet yapmaları gerekiyor.

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..