- Kategori
- Türk Mutfağı
Yoğurtlu bamya kızartması: muhteşem tat
bamya-kızartması
Bamyanın yemeğini biliyorsunuz. Peki kızartmasını biliyor musunuz. İlk defa denedim. Olmaz böyle bit tat. Hani midye tava vardır ya; ekmek arasına konulup üzerine ekmeç içli sarımsaklı yoğurt sos koyarlar. Tadı buna çok benziyor. Ama inanın midyeden daha lezzetli. Her fırsatta bu yemekten yapacağım.
Malzemeler
Malzemeler
Yapılışı
Siz Sormadan Ben Anlatayım ve Kurtulayım <ımg id="BLOGGER_PHOTO_ID_5360212863262276770" alt="" src="http://3.bp.blogspot.com/_lj-a2SX2upM/SmNNMxM6PKI/AAAAAAAAAr0/R5Qyqqj5Hjk/s200/yo%C4%9Furtlu-bamya.jpg" border="0">ımg>
kağıt havlunun ne işe yaradığını sakın sormayın. Bamya sümüklenirse, burnunu silersiniz!