Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Mart '11

 
Kategori
Güncel
 

Yok böyle bir şey!

Yok böyle bir şey!
 

Bütün medya bana göre gündem maddesi 14 yaşında bir kız çocuğuna cinsel taciz iddiasıyla tutuklu Hüseyin Üzmez'in tahliyesi hakkında konuşması gerekirken İklim Bayraktar'a kilitlendi. Hadi biz de kuralı bozmayalım, İklim diyelim.. 

80 sonrası Serbest Piyasa Ekonomisi yapılanma süreci ile başlayan deformasyon'un yansımalarını bugün daha ayrıntılı bir şekilde görebiliyoruz.. 

Bütün değerlerin fütürsüzca yok edildiği bir düzen içinde bugün yaşananlardan başka ne beklene bilirdi ki? 

Tüm değer ve kuralların meta üzerinden kurgulandığı bir düzlemin çizgisini değiştirmek eşyanın tabiatına aykırı bir durum olduğuna göre, gerek medyada gerekse siyasetteki seviyesizlikleri izlemekten doğal başka ne olabilir ki? 

Sözüm ona kendisini gazeteci diye tanımlayan İklim hanım'ın Baykal tarafından taciz edildiği iddiasına bakıldığı zaman gazeteciliğin ve dolayısıyla medya'nın ve de siyaset'in ne kadar itifak kaybettiğini görebiliyoruz.. 

İklim hanım'ın taciz iddiasına üç yaşındaki bir çocuğun inanması bile güç... 

Belli ki komplo seçim arifelerinde Baykal üzerinden CHP'yi yıpratmak adına düzenlenmiş ama göreceksiniz bu karalama senaryosu CHP'ye yarayacaktır diye düşünüyorum. 

Vatandaş artık ekonomik durumundan dolayı öğle yemeğini yemediği gibi İklim Bayraktar'ın iddialarını da yemeyecektir ve de seçimlerde sadece bu konu üzerinden CHP'ye en az üç puan kazandırarak çıtasını yükseltecektir... 

Oh be ne güzel.!. Komplo bir kaset hazırla, Baykal istifa etsin... Hiç bir belge olmaksızın Baykal'ın taciz ettiğini söyle, CHP ivme kaybetsin... 

Yok böyle bir şey! 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..