Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Mayıs '08

 
Kategori
Magazin
 

Yok böyle bir şey

Televizyonları açtığımızda nerde ise magazin programlarından başka bir şeyleri göremez olacağız. Haberlerin bile içine dalan magazin bıkkınlık vermeye başladı.

Ne o öyle aman allahım rezalet dizboyu görünüyor ortalıkta ama magazine konu şahıslar çokta haklılarmış gibi ona buna çatıyor.

Çıkmayın efendim görünmeyin ki görüntelemesinler...

Haberleri izlemek içimi sızlatıyor. Dizileri izlemek bir süre sonra insanı sıkıyor. Çünkü bitmesi gereken diziler halen uyduruk bir şekilde devam ettiriliyor. Severek izlemeye başladığınız bir diziden bir süre sonra tiksinir bir hale geliyorsunuz. Ne yapalım biz vatandaşlar tv izlemeyelim mi. Tv yi balkondan aşağımı fırlatalım. Tv bağımlılık yapıyor, bilgisayar bağımlılık yapıyor, internet bağımlılık yapıyor, sigara bağımlılık yapıyor, çikolata bağımlılık yapıyor. Reklam izlemek çocuklarda bağımlılık yapıyor ne yapalım bizler neye ilgi duyalım can sıkıntısından kurtulmak için.

Olmayan köşkümüzün bahçesinde güneşlenip denizimi seyredelim bilmemki ne yapalım. Sağlıcakla kalın sevgiyle kalın neyse yaaa boşverin herşeye hiç bir şeye bağlanmaktan korkmayın...

 
Toplam blog
: 70
: 546
Kayıt tarihi
: 09.05.08
 
 

Ankara'da yaşayan çalışan ve ayakta durmaya çabalayan tipik bir Karadenizliyim. Öfkem de sevgim de K..