Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Mart '07

 
Kategori
Alternatif Enerji
 

Yoksa siz bir şifacı mısınız?

Yoksa siz bir şifacı mısınız?
 

Görünmeyen yağmurlar gibidir üstümüze akan Tanrısal enerji. Tüm canlıların üstüne ayırım yapmadan akar kayan yıldızlar misali. Duru bir su gibi olabilirsek tertemiz, yansıtırız bu tanrısal ışığı insanlara gecenin karanlığında etrafı aydınlatan ay gibi. Parlarız gökyüzünde milyonlarca yıldız gibi. Karşılık beklemeden şifası oluruz bekleyenlerin. Bu ışığı almakta zorlanan ve kanalları kapalı hastaların, çaresizlerin. Neden olmasın? Sizler de gözleri kamaştıran ve inanılmaz bir ölçü ile hedefine ulaşarak, canlılara hayat enerjisi veren kozmik ışığın gönüllü pazarlamacıları, şifacıları olabilirsiniz.

Evet yanlış duymadınız, siz belki de şifacı olabilecek özelliklere ve yeteneklere sahip bir insansınız. Başkalarına yardım etmeyi seviyorsanız, kendinizle barışık yaşıyor ve bol meditasyon yapıyorsanız. Tanrının kesintisiz gönderdiği ve ruhlarımızı akort edercesine dengelediği pozitif enerjiyi taşıyacak kapasitede dingin bir ruha sahipseniz. Başkalarını kendiniz ve kendinizi başkaları gibi görmeyi becerebiliyorsanız. Başkalarının iyiliğini istemede düşüncelerinizi evrensel bir enerji olan bio enerji ile birleştirip, yardıma ihtiyacı olanlara gönderebilecek gücü kendimde bulabilirim diyorsanız siz şifacı olabilirsiniz.

Bio enerji sonsuz evrensel bir enerjidir. Bu enerjinin başkalarına yansıtılması aşamasından evvel en önemli deney, kendi içinizde bu enerjiyi hissedebilme inancıdır. Kendini aydınlatmayan yani bu evrensel enerjiyi içinde hissetmeyen kişiler, başkasına da yansıtamaz. İnançsız insanlar kesinlikle bio enerji dağıtamazlar. Kendileri de bunun farkındalığını yaşayamazlar. Bu öylesine bir konsantrasyon işidir ki, adeta başka bir boyuta geçip bio enerjiyi görmek ve sıcaklığını hissetmektir.

Şifacı olan kişinin kesinlikle bu şifanın kendi bedeni tarafından verilmediğinin bilincinde olması gerekir. Bio enerji uygulayan kişi sırt üstü yatan hastasının rahatsız olan bölgesinin üstüne elini dokunurmuşcasına yakınlaştırarak, fakat dokunmadan hastası ile birlikte ortak bir inanç konsantrasyonu ile enerji akımını sağlamaya çalışmalıdır. Bio enerji vücut sisteminin akım almayan yerlerindeki akort ayarı ile kapalı kanalların açılması eylemidir. Hastanın da bu enerji alışverişi sırasında şifacısına güvenmesi, inanması ve hatta yardım etmesi işi daha da kolaylaştırır. Uzaktaki bir hastaya enerji göndermek iletişim ve konsantrasyon bakımından oldukça zordur. Fakat bunu başaranlar da vardır. Bio enerji alan kişinin illaki bir hastalığa sahip olması gerekmez. Zaman zaman her sağlıklı insan, vücudundaki enerji dengesizliği nedeniyle bu konuda yardım alabilir.

Bio enerji uygulayan kişi, uyguladığı kişiyle konuşarak, negatif enerjilerin yerini alan kozmik enerjinin vücudunun neresinde seyrettiğini ve negatif enerjilerin dışarı nerelerden atıldığını hissettirebilirse seans çok daha başarılı olur. Örneğin; "Bakın şu anda ayak parmak uçlarınızın karıncalandığını hissedebilirsiniz. İşte oradan negatif enerjilerinizin vücudunuzu terkettiğini hissediniz."gibi. Çünkü vücut enerjisinin fazlalıkları atacağı yerler genellikle parmak uçlarıdır. Evet hayatın sonsuz enerjisi kesintisiz üzerimize akmaktadır. Etrafınıza hatta kendi vücudunuza baktığınızda, incelediğinizde bu muhteşem evrensel hesabı ve ışığı rahatlıkla farkedeceksiniz. Elimizden geldiği kadar bu ışığı farketmemek için negatif kalkanlarla dolaşsakta, o ışık sabah kalktığımızda perdelerin arkasından, gecenin karanlığında ise yıldızların arasından bizlere göz kırpmaya devam edecektir.

Metin Özkaya / medyum

 
Toplam blog
: 116
: 3217
Kayıt tarihi
: 15.01.07
 
 

İstanbul' da doğdum. Antikacı, saray restoratörü ve eksperim. Antika konusunda 50’ye yakın belgesel ..