Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ağustos '09

 
Kategori
Güncel
 

Yol haritanı al da!

Suçsuz, günahsız, masum insanların kanına girdiniz. Ağabey, kardeş ikilem içindeki gençleri kandırdınız.
Silahlandırdınız. Kardeşi kardeşe düşman ettiniz.
Nice ocakları söndürdünüz. Vatanımın yiğitleri hayatlarının baharında kara toprakla buluştular. Onlar şehit oldular.
Arkalarında gözü yaşlı yakınlarını bıraktılar. Bir aile reisinin yok olması ne demek bilir mi siniz ey vatan hainleri ?
Geride kalanların çektiklerini, yaşadıklarını?
Terörist başı, İmralı'da keyfin yerinde mi? Vicdanın rahat mı? Çocuk sevgisi nedir bilir misin? Aile ortamının verdiği sıcaklığı, huzuru, mutluluğu? Bilemezsin. Bilemezsin, çünkü bir ailen yok. Evladın yok.
Ya sen cani kardeşi cani Osman. Irak' ta keyfin yerinde mi? Ver hamurları fırına pişsin ekmek olsun. Cani ağabeyin bilmez evlat sevgisini, aile sıcaklığını. Ama sen bilirsin aile sıcaklığını, evlat sevgisini. Çünkü çocuk sahibisin. Aile reisisin. O dünya tatlısı çocuklarının başını okşadığında, dağlara sürdüğün gencecik ana kuzuları aklına gelmiyor mu? Kahpece kurşun sıktığın, sıktırdığın askerlerimizin, polislerimizin evlatlarını, ailelerini düşünebiliyor musun? Vicdanın rahat bir şekilde çocuklarını sevebiliyor musun? Artık o yakandaki paçavrayı at. Yerine şanlı bayrağımızı tak. Tak ki belki vicdanın biraz rahatlar.
10 yıla yakın Diyarbakır'da öğretmenlik ve yönetici vekiliği yaptım. Terörist başlığını yaptığınız vatan hainlerinin işkencesine maruz kaldım. Maddi ve manevi ailece yıpratıldık. Terör örgütünün yol açtığı yıkıntılar içinde çırpınıyoruz. Ölümden beter. Cani kardeşi cani Osman. Dilerim Yüce Allah'tanki (c.c) eşin ve çocukların, eşimin ve çocuklarımın yaşadıklarını yaşamazlar.
Bu dünya geniş. Ne yana istersen o yana. Ancak bir de İlahi hesabın görüleceği öteki taraf var. İşte o İlahi hesap günü iki elim yakanızda olacak senin ve bebek katili ağabeyinin. Aslında yakanızda olacak eller o kadar çok ki! verin hesabını yaptıklarınızın. Verebilirseniz.
Şimdi, utanmadan bir de yol haritası çiziyor cani ağabeyin. Aklı sıra Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne yol gösterecek. Sen o yol haritanı al da......!

 
Toplam blog
: 193
: 183
Kayıt tarihi
: 09.05.08
 
 

1957 Erzurum doğumluyum. 1982 -9 Eylül Üniversitesi   İktisadi veTticari Bilimler Fakültesi   Maliy..