Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

40 yaşındayım, uzun süre banka-aracı kurumlarda çalıştım, şimdi yine bir borsa aracı kurumunda müfettiş olarak çalışmaktayım. Finans-borsa-siyaset-felsefe-spor ilgi ve biraz biraz bir şeyler bildiğim alanlarıdır.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Kalkın, gidin o koltuklardan !

yazınızı okudum, şimdiye dek okuduklarımdan farklı değildi, duygusaldı evet, ve önem arzediyordu ona da evet, ancak, bir "şehit" ağabeyi olarak, kimsenin bugün benden beklemediği ve sanırım duymak istemeyeceği şeyler yazabilirim, ama önerim "itidal". gönderilmek istediğimiz yer faşizm dir, bunu pkk nın yapıyor olması beni hiç ilgilendirmez üstelik, kimin kimin oyuncağı olduğunu görüyoruz, ben görüyorum en azından ve fakat gittiğimiz yol, iç savaştır, adı henüz konulmamış bir iç savaş, lütfen bunu aklımızda tutalım hep! laik-dindar-türk-kürt, farkında değil çoğu kişi, yapmamız istenileni yapmaya doğru itekleniyoruz. lütfen kimse titremesin, ne ruhun geri gelmesinden ne de soğuktan. lütfen. geri dönecek hiç bir şeyimiz kalmayacak. lütfen.

10 Ekim 2007 02:17
Ölümler, DTP, Kürt sorunu ve çözüme katkı

herkese okutmaya çalışıyorum, siz de okuyun. ve sizin yazınızı okuyanlar da okusun, lütfen. http://www.milliyet.com.tr/2006/04/18/guncel/axgun01.html tarihe dikkat etsin insanlar, ölümüne sevinen milliciler de, lütfen, bugün en çok buna ihtiyacımız var. kardeşim şehit, eşim kürt, biri anlatsın bizi kim kimden ayırmak istiyor?

10 Ekim 2007 01:40
Boşanma arifesindeki hanımlara

yaşadığımız toplumda "kadın" olmak bile yeterince zor iken, "dul" bir kadın olmanın zorluğunu anlayabiliyorum bir erkek olarak, ve fakat, öneriniz ilginç ve bir o kadar korkutucu. nihayetinde bir tür reddedişten sonra toplumun söylem-görüş-bakışlarıyla geri adım atmanın ve o yaşanılan "kötü"ye teslim olmanın neresi mutlu eder ki insanı? elbette iş ve sosyal yaşamda belirli zorlukları var "dul" bir kadının adeta "kolay yem" gibi görülmesinin, ancak, bu tür gözleri değiştirebilmenin yolu da "dul" olarak (başka bir evlililik yapılmazsa tabi) reddedilen şeye (mesela toplumsal önyargı ve bazı kuralları) karşı mücadele etmeyi gerektirmez mi? Ne ki, sonuçta zor da olsa, belki yenildi duygusu daha ağır da olsa, kendini yaşamalı insan diye düşünüyorum.

27 Nisan 2007 12:26
 
Toplam blog
: 3
: 419
Kayıt tarihi
: 10.04.07