Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Nisan '13

 
Kategori
Teknoloji
 

Yolu dört Gözle beklenen ‘ Akıllılar ‘ ! – ( 1. Bölüm : Giriş ve Acer V360 )

Yolu dört Gözle beklenen ‘ Akıllılar ‘ ! – ( 1. Bölüm : Giriş ve Acer V360 )
 

( Not : Yazı dizimiz 2012 yılının son demleri  ile 2013 yılının ilk günleri arasında kaleme alınmış ama çeşitli nedenler yüzünden yayına verilememişti… Bu nedenle yazılar üzerinde bazı düzeltmeler yapılmasına karşın, o günkü öngörüler nedeniyle bir kısım teknik ayrıntılar atlanmış ya da hatalı yazılmış olabilir… Fark etmeden sürçü lisan edersek af ola… )

Acer_V360( 1. Bölüm )

Bazı cep telefonları vardır, kişiliği bire bir yansıttığı için çok sevilir, her yaş grubunda izi ısrarla takip edilir, yetmez yokluğa rağmen ne yapıp edilip para biriktirilir ve en sonunda iki eli kanda da olsa en acil ihtiyaçlar görmezden gelinip onların alınması tercih edilir. Bazıları ise o kadar pahalıdır yada bizim için o kadar ulaşılmazdır ki, varlıklarının hayallerimizi süslemesi bile, bizim için dünyanın en olmaması gereken arzu dolu günahını düşlemeye benzer. Her iki durumda da, yaratmış olduğumuz çaresiz bekleyiş, kendimizi bir illüzyonun içine hapsetmekle aynı sonuçları doğuracak ve bizi gerçekleşmesi neredeyse imkansız hayallerin peşinde koşturacaktır. Oysa kulaktan kulağa yayılan bazı cep telefonlarının efsanevi hikayeleri, büyük bedelleri kaybetmek zorunda kalmadığımız için, varoluşumuza o kadar da zarar vermeyip, beyaz yalanlarla dolu pembe hayallerin izlerini sürme fırsatlarını bizlere sunabilir. İşte, uzun zamandır beklediğiniz altın fırsatı ayağınıza getiren yazımız karşınızda: Çok yakın tarihlerde gerçeğe dönüşmeleri umulan, daha piyasaya çıkmadan internet üzerinde sanal şehir efsanelerine dönmüş, dört gözle beklediğimiz yeni nesil ultra akıllı cep telefonlarının doyurucu bir listesi.

Temel Özellikler Denilince…

Öncelikle şunu belirtmeliyiz ki, özene bezene büyüttüğümüz içimizdeki asla uslanmayacak çocuğa hitap eden bu yeni nesil yetişkin oyuncaklarının bazı temel ortak özellikleri var. Mesela, bir çoğu herkesin merakla beklediği dev ekran niteliğine sahip, yani hemen hemen hepsi 5 inç, full fonksiyonlu, dokunmatik, yüksek çözünülürlüklü akıllı cep telefonları. Yine tamamına yakını son sürüm yazılımları destekleyecek işletim sistemleriyle donatılmış, düş fakiri hayatlarımıza girip, hayallerimizin vazgeçilmez parçaları haline dönüşmeye hazır.

Jelly Bean’ li Akıllı Acer V360...

İlk akıllı cepimiz Tayvan çıkışlı şirket Acer’ dan V360. Fısıltıların kaynağı ise Unwired View ve Blog of Mobile siteleri. Cihazın 960 x 540 çözünülürlüğünde, 4,5 inç HD ekranlı, 1 Hz hızında çalışan çift çekirdekli işlemcili bir akıllı telefon olması bekleniyor. 5 megapiksel arka ve VGA çözünürlüklü ön kamerasının olması, Jelly Bean işletim sistemiyle çalışması ve 140 gramla orta segment sınıfına ait akıllı bir cep olması da diğer tahmin edilen özellikleri arasında. Yani ne mutlu ki bize, benzerimiz orta direk teknoloji sevdalılarını yormayacak bir akıllı cep telefonu daha yolda. 

http://www.hayatveinsan.com/acer-v360/ 

 

 
Toplam blog
: 700
: 694
Kayıt tarihi
: 24.03.11
 
 

Üniversite mezunu, eğitim alanında çalışıyor, yazı çalışmaları yapıyor, hayata ve insana dair cid..