Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Gezmeyi severim. Aileden gelen bir alışkanlık bu. Ufacıktım gezdiğimi hatırlıyorum. Gezeceğim. Ağırlıklı olarak Türkiye olmak üzere gezebildiğim kadar gezeceğim. Gezerken de resimleyeceğim, notlar alacağım ki sonrasında yazabileyim. Ki böylece birileri gezebilecek bilgiye, cesarete sahip olsun. Ki böylece o biri..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Eskişehir' de tek bir gün

Eskişehir nasıl gezilirdiye düşünürken elime bir rehber vermiş oldunuz... Şimdiden teşekkürler...

15 Ağustos 2010 13:10
Bizans imparatorunu koruyan yeniçeriler

İmparator ve mahiyetinin görünümleri Pisalı bir ressam tarafından çizilerek günümüze gelmiş. O grup içerisinde yeniçeri yok. Yeniçeriler sultanın özel birlikleri olduğu için paralıda olsa karşı tarafa verilmesi mümkün değil. Sadece istanbulda bulunan şehzade orhan 'ın adalarından biri olabilirdi. Çizime göre arkalarda sakallı elinde okla duran adam bir kıpçak. Konuya hakim olmayanlar için söyliyeyim tatar.

08 Şubat 2010 17:33
Vaktiyle Amerika'yı haraca bağlamışız

Amerikan donanmasının marşında Trablusgarb 'ın adı geçer. Tripoli diye geçtiğinden olsa gerek içimizdeki yabancı şakşakçılarının dahi ilgisini çekmemiştir. Trablusgarb vilayeti ile Amerikan hükümeti arasındaki gerilim büyümüş ve Amerikalılar baskın tarzı bir yükleniş ile çıkartma yapmışlardır. Hayatlarının ilk deniz aşırı başarısıdır.

08 Şubat 2010 17:24
 
Toplam blog
: 35
: 3517
Kayıt tarihi
: 10.08.09