Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Aralık '10

 
Kategori
Voleybol
 

Yolun açık olsun Fenerbahçe!

Yolun açık olsun Fenerbahçe!
 

Yakıştı..


Bir sporsever olarak bu onura ortak olmamak mümkün değil.

Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı, Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenen Dünya Kulüplerarası Voleybol Şampiyonası Finali'nde Brezilya'nın Sollys Osasco takımını 3-0 yenerek, hiçbir rakibine set vermeden Dünya Şampiyonu oldu.

Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) tarafından Katar’ın başkenti Doha’da düzenlenen şampiyona bugün üçüncülük ve final maçlarıyla sona erdi. Fenerbahçe Acıbadem, final maçında Brezilyalı rakibini 25-23, 25-22 ve 25-17 setlerle 3-0 yenerek altın madalya kazandı.

Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol takımını şahsen tebrik ediyor ve başarılarının devam edeceğini umuyorum. Başarının kavgayla, boğuşmayla ve ayak oyunlarına gerek kalmadan gelebileceğinin güzel bir kanıtı oldular, kutlu olsun!

11 Mart 2010 tarihinde "aynı başlıkla" yazdığım bloğu da burada yeniden paylaşmak isterim:

<ı>"Bugün Türk sporu açısından önemli günlerden bir tanesini daha yaşayacağız. Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı bugün TVF 50. Yıl Spor Salonu'nda saat 19.00'da, Indesit Şampiyonlar Ligi 6'lı play-off turu rövanş karşılaşmasında Rusya'nın Zarechie Odintsovo takımı ile karşılaşacak. Rusya'daki ilk maçı 3-0 kazanan Fenerbahçe Acıbadem, bir set kazanırsa 03-04 Nisan'da Cannes'da yapılacak Final-Four'a katılma hakkı elde edecek.

<ı>Ligi açık ara önde götüren, 18 maçta rakiplerine sadece 1 (bir) set vermiş, Gamova dahil bir çok yıldızı bünyesinde barındıran, kendi ligimizin çok üstünde rüya gibi bir takım Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol takımı. Büyük bir ciddiyetle üzerinde durulduğu belli olan, kapsamlı bir çalışmayla kurulmuş bir takım. Avrupa'da mutlaka bir kupa kaldırması, şampiyon olması gerekir.

<ı>Umarım Avrupa'nın en büyüğü olmak şerefini bizlere yaşatma yolunda dev bir adım atarlar bu akşam.

<ı>Saat 19.00'da sporu seven herkesi TRT-2 de buluşmaya davet ediyorum. Yolunuz açık olsun kızlar!

<ı>Fanatik Galatasaraylı yazarın notu: Umarım bu başarı öyküsü her takıma ve her branşa örnek olur."

..................

Saygılarımla..

 
Toplam blog
: 293
: 1063
Kayıt tarihi
: 07.11.08
 
 

Sporun bir kavgadan çok; ahlak, mücadele, eğitim, zeka ve dürüstlük olduğuna inanıyorum. Doğaya, ..