Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Aralık '19

 
Kategori
Ruh Sağlığı
 

Yoncanın büyülü özellikleri

Çiçek dilinde, yonca “şans” anlamına gelir. 
Böyle dört yapraklı bir yonca bulmak inanılmaz bir şans olarak; bulan kişiye ve hatta onun çevresindekilere bile iyi şanslar verdiği kabul edilir. 
Çünkü, dört yapraklı bir yonca bulmak zaten kendi içinde büyük bir başarıdır ve bu da olumlu olaylar zincirinin başlayacağı anlamına gelir. Dört yapraklı yoncayı yanlışlıkla bulan insanın mutlu, başarılı ve zengin olacağına inanılır; bulan kişi negatif enerjilerden ve nazardan, erken yaşlanmaktan, depresyondan korunur. 
Ancak bilindiği gibi, bu bitkiyi bulmak piyango kazanmak ile aynıdır.
Bu durumda, endişelenmeyin – çünkü bu bitkinin figürü, kolye, küpe ve yüzük şeklinde olabilir. Elle çizilmiş olsa bile bu sembol koruyucu güce ve gücün mührünü taşıdığına inanılır.
 
Dört yapraktan her biri bir şeyi sembol eder: birinci yaprak umut, ikinci yaprak inanç, üçüncüsü sevgi ve dördüncü iyi şanstır.
 
Yonca eski uygarlıklardan beri uzun zamandır büyülü bir değer taşıyor. 
Mısır'da bu sembol aynalarda, Hindistan'da kıyafetler ve eşarplar üzerine işlenmiş. Kızılderililer ise avcılıkta şans yakalamak için kayaların üzerine yonca yaprağı çiziyorlarmış. Ve Vikingler de bu sembolü çok kullanmışlar.
İyi şansın sembolü sayılan dört yapraklı yonca, inananlar için bugünde değerini kaybetmedi. 
 
Sadece dört yapraklı yonca değil, aynı zamanda üç yapraklı yonca da insanlar tarafından muska, tılsım olarak kullanılırmış. Bitkinin kuru otunun deliliğe karşı koruduğu, ruhsal gücü güçlendirdiğine inanılıyor.
Efsaneler, böyle bir yoncayı bulanın cüzdanına koyması gerektiğini söyler, parayı çekeceğine inanılır, o zaman para ve şans bu kişiye yaşamı boyunca eşlik eder.
Hatta cüzdan üzerinde dört yapraklı yoncadan oluşan basit bir görüntünün bile aynı görevi gördüğüne inanılır.
 
 
Dört yapraklı yonca nasıl kullanılır
 
Atalar yapraklarını topluyor kurutuyor ve mendille sarılmış olarak hep yanlarında taşıyorlarmış. Böyle bir tılsımın sahibine sevgi, sağlık, güzellik getireceğine ve çeşitli zorluklardan kurtulacağına inanılıyordu. 
Bu mucizevî bitkinin kullanımı farklı şekillerde olabilir ve bu birazda sizin ne tür bir yardıma ihtiyacınız olduğunuza da bağlı.
 
Böyle bir tılsımı “aktive etmek” için, öncelikle bir yoncayı koparırken, “Taşıdığın tüm iyiliği alıyorum” demeniz gerekiyor. (Her şeyde olduğu gibi burada da niyet gerekiyor) Böyle bir tılsım sahibi için çok fazla pozitif enerji taşır. 
Ve daha sonra bir kitabın sayfaları arasında özenle kurutmaya dikkat edin. 
 
4 yapraklı bir yoncanın olduğu anahtarlık (rozet, broş, kolye vs.) alın, yanınızda taşıyın ve şansın her zaman yanınızda olacağına inanın!
 
*Maddi durumunuzu düzeltme ve işyerinde şansınızı iyileştirme konusunda ihtiyaç duyuyorsanız, cüzdanınıza bir yonca yerleştirin.
 
*Eğer kasvetli negatif düşüncelerden kurtulmak ve kendinizi iyi hissetmek istiyorsanız, bir yaprağı doğal mavi bir kumaşa sarın ve daima yanınızda taşıyın, vücuda yakın taşımanız öneriliyor.
 
*Hayatınıza gerçek aşkı çekmek istiyorsanız, evden çıkmadan önce ayakkabınıza yonca yaprağı koyuyorsunuz.  Bunu düzenli olarak yaparsanız, yakında ruh arkadaşınızla tanışacağınız söyleniyor.
 
*Zaten bir ilişkiniz varsa ve dört yapraklı bir yonca bulmuşsanız - bitkiyi eşit şekilde bölerek yediğinizde uzun ve uyumlu bir ilişkiye inanılıyor.
 
*Evinizi kıskanç komşulardan ve kötü ruhlardan korumak istiyorsanız, o zaman yaprağı koridorda ön kapının karşısındaki bir duvara asabilirsiniz,  
*Ya da camın önüne bir yonca yaprağı yerleştirin ve kötü niyetli kişilerin kıskançlığına karşı güvenilir bir tılsım olacak.
 
Kaynak
 
 
Nur Demir
Sevgiler tüüm kalbimden:)
 
instagram.com/nrlblog/
https://www.facebook.com/NrlStyle/
 
Toplam blog
: 202
: 1460
Kayıt tarihi
: 10.11.16
 
 

Yaklaşık 20 yıldır Kişisel-Ruhsal Gelişim, EFT ve Kuantum Enerji ile ilgili araştırmalar ve çalış..