Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Eylül '19

 
Kategori
Astroloji
 

Yönetici Gezegenimizin Mesajı

Güneş burcumuz ve yönetici gezegeninin ideal özellikleri yaşamdaki asıl hedefimiz, varış noktamız olmalıdır. Doğum haritamızın bütünü bu yolculuğu anlatır ve içindeki her şey bu yolculuğa hizmet eder.

Güneş: Potansiyelindeki hayat veren yaratıcı gücü keşfetmek, kendini güven ve kararlılıkla ifade edebilmek. Başaran, yöneten, besleyen, koruyan, cömert benliğiyle iletişime geçmek ve tıpkı bir yıldız gibi ışığını, sıcaklığını koşulsuzca ve yargılamadan herkese, her yere ulaştırmaya gönüllü olmak.

Ay: Yaşamın değişken içsel ve dışsal şartlarında denge, uyum ve hislerin sağlıklı geçirgenliğini başarabilmek. Bilinçaltını keşfetmek ve dönüştürmek, ruhsal sağlığa olumlu katılımını sağlamak. Sezgilere bağlı dürtüsel davranışları kontrol edebilmek, dişiliğin alıcı-üretken doğasını dengelemek.

Venüs: Tüm yaratılmışlarla barış, uyum, huzur, denge içinde yaşayarak ebedi ve ilahi gerçek sevgiyi deneyimlemek. Sahip olduğuna inandığı şeylerden arınmak. Sevgiyi koşulsuz saf aliyle verebilmek ve alabilmek. Yaratılışın hedefinin ve sebebinin sevgi olduğu farkındalığına ermek.

Satürn: Sınırlandırılma, mahrum bırakılma, zor şartlara sabır, dayanıklılık, şükür, rıza, azim kanalıyla bilinçlenerek tekamül etmek. İsyan etmekten kaçınmak, iradeyi disiplinli kullanmak, yetinmek, hazmetmek, tevekkül etmek, sığınmak, görünenin ardındaki hakikatle meşgul olmak.

Mars: Zorluklarla cesurca yüzleşmek, içindeki ve dışındaki düşmanla savaşmak, cesaret ve kararlılığıyla ışık saçmak ve yolu aydınlatmak. Eylem, aksiyon kanalıyla varolmak, ilerlemek, hedefine ulaşarak insanlığa hem yeryüzünde hem iç alemde verdiği zorlu mücadelede liderlik ve rehberlik etmek.

Jüpiter: Varoluş yolculuğunda inanç ve deneyim kanatlarıyla ilerleyerek yükselmek, korumak, merhamet etmek, güven ve ilham vermek. İyimser, cömert, ahlaklı, adil, cesur, yardımsever bir inanan/öğretmen olmak. Kolektif bütünle bağlantıyı yitirmeden derinleşmek, bilgelik ve deneyimle parlamak.

Merkür: İletişim, algılama, yorumlama yeteneği ile akıl ve ruh arasındaki dengeyi kurmak ve korumak, koşullara dünyevi ve içsel adaptasyonu sağlamak, hem maddi hem manevi hayatın bilgisine ulaşmak için gayret etmek ve merakını dış dünyadan kendi iç benliğine yönlendirmek.

Uranüs: Özgürlüğün anlamını ve doğasını yeniden keşfetmek, deneyimlemek. İçsel, duygusal, ruhsal özgürlüğün hakikatini farketmek, odağını somut dış dünyanın yıkıcı devrimlerinden kolektif bilinç özgürlüğüne, varoluşun enginliğine çevirebilmek. Kopuş ve parçalanmadan bütüne, anarşiden kaostan düzene, bireysel olandan kolektif olana yolculuk etmek.

Neptün: Taşıdığı güçlü ruhsallık, sanatsal yaratıcılık, merhamet ve derin sezgisel anlayış ile idealist bir rehber olma yolunda tekamül etmek. Ruhsal derinliğini sanatsal bir formda ifade edebilmek suretiyle yaşam damarlarındaki pıhtılaşmaya mani olmak. Merkezini bulmak ve bütün olmak.

Pluton: Ruhsal gücü keşfetmek, yapıcı şekilde yönlendirebilmek. Gücü yok etmek için değil onarmak, yaratmak, yeniden inşa etmek için işlevsel kullanmak. İçgüdülerini dönüştürerek, iyileştirerek, arıtarak, yaşamda varolma cesareti sergilemek.

 

 
Toplam blog
: 6
: 148
Kayıt tarihi
: 11.07.07
 
 

İngilizce öğretmeni, astroloji öğrencisi, INTJ-A ..