Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Mayıs '12

 
Kategori
Astroloji
 

Yönetici Gezegenlerine göre Koç, Boğa ve İkizler

Yönetici Gezegenlerine göre Koç, Boğa ve İkizler
 

Astroloji


Güneş burcuna bakıp sağlık, evlilik, para vs gibi tüm konular hakkında bilgi veren astrologlar bence doğru bir iş yapmıyor. Güneş burcu, insanın kendini ifade şeklini belirtir. Nelerden zevk ve keyif aldığımızı gösterir. Burcumuzun yönetici gezegeninin de hangi burçda olduğu da önemlidir. Örneğin Boğa burcundan olan birinin doğum tarihinde Boğanın yönetici gezegeni olan Venüs İkizler burcunda ise siz İkizlere bakan Boğasınız demektir. Bunun yükselen burç ile alakası yoktur. Zira yükselen burç bizim dış görüntümüz yada dışımıza yansıttığımız özelliklerdir.

Aşağıda şimdilik Yönetici gezegenine göre Koç, Boğa ve İkizler buçlarını ele aldık.

KOÇ

Güneş Koç  Burcunda: Bu kişiler enerjik, öncü, gözüpek sıfatlarıyla ön plana çıkarlar. Yönetici gezegenleri Marsdır. Marsın bulunduğu burca göre de bu sıfatlar biraz değişebilir. Şöyle ki;

Güneş Koç burcunda Mars da Koç burcunda: Tam bir Koç burcudur. Güneşin ve Marsın kötü konumda olduğu zamanlar egoistin önde gideni olurlar. Ünlülerden örnek Armağan Çağlayan

Güneş Koç burcunda Mars Boğa burcunda: Bu kişilere Boğaya bakan Koç da denebilir. Namı değer Sakin Koçlar kötü anlamda ise Miskin Koçlar bu gruba girer. Ünlülerden örnek Emre Altuğ.

Güneş Koç burcunda Mars İkizler burcunda: Bu kişilere İkizlere bakan Koç da denebilir. Namı değer Entel Koçlar kötü anlamda ise Yüzeysel, sahtekar Koçlar bu gruba girer. Ünlülerden örnek Şebnem Ferah.

Güneş Koç burcunda Mars Yengeç burcunda: Bu kişilere Yengece bakan Koç da denebilir. Namı değer evcil, anaç Koçlar kötü anlamda ise pasif, kırılgan, alıngan Koçlar bu gruba girer. Ünlülerden örnek Nurgül Yeşilçay.

Güneş Koç burcunda Mars Aslan burcunda: Bu kişilere Aslana bakan Koç da denebilir. Namı değer sadık, cömert Koçlar kötü anlamda ise kibirli Koçlar bu gruba girer.

Güneş Koç burcunda Mars Başak burcunda: Bu kişilere Başaka bakan Koç da denebilir. Namı değer çalışkan, temiz Koçlar kötü anlamda ise titiz, detaycı Koçlar bu gruba girer. Ünlülerden örnek Sakıp Sabancı.

Güneş Koç burcunda Mars Terazi burcunda: Bu kişilere Teraziye bakan Koç da denebilir. Namı değer dengeli, nazik, sosyal Koçlar kötü anlamda ise Kararsız Koçlar bu gruba girer.

Güneş Koç burcunda Mars Akrep burcunda: Bu kişilere Akrepe bakan Koç da denebilir. Namı değer keskin, kararlı, güçlü, iradeli Koçlar kötü anlamda ise sert, kinci, kıskanç Koçlar bu gruba girer.

Güneş Koç burcunda Mars Yay burcunda: Bu kişilere Yaya bakan Koç da denebilir. Namı değer iyimser, samimi, maceracı Koçlar kötü anlamda ise patavatsız, kaba, savurgan, fanatik Koçlar bu gruba girer.

Güneş Koç burcunda Mars Oğlak burcunda: Bu kişilere Oğlaka bakan Koç da denebilir. Namı değer sorumluluk sahibi, ciddi, tedbirli Koçlar kötü anlamda cimri, karamsar, soğuk Koçlar bu gruba girer. Ünlülerden örnek Seren Serengil.

Güneş Koç burcunda Mars Kova burcunda: Bu kişilere Kovaya bakan Koç da denebilir. Namı değer dahi, insancıl, objektif Koçlar kötü anlamda aykırı, asi Koçlar bu gruba girer.

Güneş Koç burcunda Mars Balık burcunda: Bu kişilere Balıka bakan Koç da denebilir. Namı değer romantik, hayırsever Koçlar kötü anlamda aşırı duyarlı, hayalperest, anlaşılmaz Koçlar bu gruba girer. Ünlülerden örnek Demet Şener, Okan Bayülgen.

BOĞA

Güneş Boğa Burcunda: Bu kişiler sessiz, sabırlı, kararlı, ağırkanlı sıfatlarıyla ön plana çıkarlar. Yönetici gezegenleri Venüsdür. Venüsün bulunduğu burca göre de bu sıfatlar biraz değişebilir. Şöyle ki;

Güneş Boğa burcunda Venüs Koç burcunda: Bu kişilere Koça bakan Boğa da denebilir. Namı değer Enerjik Boğalar kötü anlamda ise egoist, sabırsız, saldırgan Boğalar bu gruba girer. Ünlülerden örnek Sinan Akçıl

Güneş Boğa burcunda Venüs de Boğa burcunda: Tam bir Boğa burcudur. Güneşin ve Venüsün kötü konumda olduğu zamanlar çok miskin, uyuşuk ve rahatlarına düşkün olurlar. Ünlülerden örnek Cem Yılmaz.

Güneş Boğa burcunda Venüs İkizler burcunda: Bu kişilere İkizlere bakan Boğa da denebilir. Namı değer Entel Boğalar kötü anlamda ise Yüzeysel, sinirli Boğalar bu gruba girer. Ünlülerden örnek Demet Akalın, Ece Erken, Nükhet Duru

Güneş Boğa burcunda Venüs Yengeç burcunda: Bu kişilere Yengece bakan Boğa da denebilir. Namı değer evcil, anaç Boğalar kötü anlamda ise pasif, kırılgan, alıngan Boğalar bu gruba girer.

Güneş Boğa burcunda Venüs Aslan burcunda: Bu kişilere Aslana bakan Boğa da denebilir. Namı değer  cömert Boğalar kötü anlamda ise kibirli Boğalar bu gruba girer.

Güneş Boğa burcunda Venüs Başak burcunda: Bu kişilere Başaka bakan Boğa da denebilir. Namı değer çalışkan, temiz Boğalar kötü anlamda ise titiz, detaycı Boğalar bu gruba girer.

Güneş Boğa burcunda Venüs Terazi burcunda: Bu kişilere Teraziye bakan Boğa da denebilir. Namı değer dengeli, nazik, sosyal Boğalar kötü anlamda ise Kararsız Boğalar bu gruba girer.

Güneş Boğa burcunda Venüs Akrep burcunda: Bu kişilere Akrepe bakan Boğa da denebilir. Namı değer keskin, kararlı, güçlü, iradeli Boğalar kötü anlamda ise sert, kinci, kıskanç Boğalar bu gruba girer.

Güneş Boğa burcunda Venüs Yay burcunda: Bu kişilere Yaya bakan Boğa da denebilir. Namı değer iyimser, samimi, maceracı Boğalar kötü anlamda ise patavatsız, kaba, savurgan, fanatik Boğalar bu gruba girer.

Güneş Boğa burcunda Venüs Oğlak burcunda: Bu kişilere Oğlaka bakan Boğa da denebilir. Namı değer sorumluluk sahibi, tedbirli Boğalar kötü anlamda cimri, karamsar Boğalar bu gruba girer.

Güneş Boğa burcunda Venüs Kova burcunda: Bu kişilere Kovaya bakan Boğa da denebilir. Namı değer dahi, insancıl, objektif Boğalar kötü anlamda aykırı, asi Boğalar bu gruba girer.

Güneş Boğa burcunda Venüs Balık burcunda: Bu kişilere Balıka bakan Boğa da denebilir. Namı değer romantik, hayırsever Boğalar kötü anlamda aşırı duyarlı, hayalperest, anlaşılmaz Boğalar bu gruba girer. 

İKİZLER

Güneş İkizler Burcunda: Bu kişiler meraklı, çok yönlü, konuşkan, mantıklı sıfatlarıyla ön plana çıkarlar. Yönetici gezegenleri Merkürdür. Merkürün bulunduğu burca göre de bu sıfatlar biraz değişebilir. Şöyle ki;

Güneş İkizler burcunda Merkür Koç burcunda: Bu kişilere Koça bakan İkizler da denebilir. Namı değer Enerjik İkizler kötü anlamda ise egoist, saldırgan İkizler bu gruba girer.

Güneş İkizler burcunda Merkür Boğa burcunda: Bu kişilere Boğaya bakan İkizler de denebilir. Namı değer Sakin İkizler kötü anlamda ise Miskin İkizler bu gruba girer. Ünlülerden örnek Bülent Ecevit.

Güneş İkizler burcunda Merkür de İkizler burcunda: Tam bir İkizler burcudur. Güneşin ve Marsın kötü konumda olduğu zamanlar sinirli, huzursuz, yüzeysel, sebatsız olurlar. Ünlülerden örnek Bülent Ersoy, Marilyn Monroe.

Güneş İkizler burcunda Merkür Yengeç burcunda: Bu kişilere Yengece bakan İkizler de denebilir. Namı değer evcil, anaç İkizler kötü anlamda ise pasif, kırılgan, alıngan İkizler bu gruba girer. Ünlülerden örnek Kenan Doğulu, Kerem Alışık.

Güneş İkizler burcunda Merkür Aslan burcunda: Bu kişilere Aslana bakan İkizler de denebilir. Namı değer sadık, cömert İkizler kötü anlamda ise kibirli İkizler bu gruba girer.

Güneş İkizler burcunda Merkür Başak burcunda: Bu kişilere Başaka bakan İkizler de denebilir. Namı değer çalışkan, temiz İkizler kötü anlamda ise titiz, detaycı İkizler bu gruba girer.

Güneş İkizler burcunda Merkür Terazi burcunda: Bu kişilere Teraziye bakan İkizler de denebilir. Namı değer dengeli, nazik, sosyal İkizler kötü anlamda ise Kararsız İkizler bu gruba girer.

Güneş İkizler burcunda Merkür Akrep burcunda: Bu kişilere Akrepe bakan İkizler de denebilir. Namı değer keskin, kararlı, güçlü, iradeli İkizler kötü anlamda ise sert, kinci, kıskanç İkizler bu gruba girer.

Güneş İkizler burcunda Merkür Yay burcunda: Bu kişilere Yaya bakan İkizler de denebilir. Namı değer iyimser, samimi, maceracı İkizler kötü anlamda ise patavatsız, kaba, savurgan, fanatik İkizler bu gruba girer.

Güneş İkizler burcunda Merkür Oğlak burcunda: Bu kişilere Oğlaka bakan İkizler de denebilir. Namı değer sorumluluk sahibi, tedbirli İkizler kötü anlamda cimri, karamsar İkizler bu gruba girer.

Güneş İkizler burcunda Merkür Kova burcunda: Bu kişilere Kovaya bakan İkizler de denebilir. Namı değer dahi, insancıl, objektif İkizler kötü anlamda aykırı, asi İkizler bu gruba girer.

Güneş İkizler burcunda Merkür Balık burcunda: Bu kişilere Balıka bakan İkizler de denebilir. Namı değer romantik, hayırsever İkizler kötü anlamda aşırı duyarlı, hayalperest, anlaşılmaz İkizler bu gruba girer.

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..