Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Mayıs '07

 
Kategori
Rüyalar
 

Yönlendirici rüyalara dikkat

Yönlendirici rüyalara dikkat
 

Yaşam içinde yaşamdır rüyalar. Açın frekanslarınızı, yönlendirin ruhunuzu. Artık bilinçaltınızdaki kokuşmuş ve iyice yerleşmiş emirleri atın beyninizden. Sadece rüyalar mı? Kendi kendinize yarattığınız anayasaların esiri haline getirdiğiniz beyninizi temizleme zamanı geldi artık. İnandıklarınızın ve olmasını beklediğiniz şeylerin çoğunun bir müddet sonra gerçekleştiğini duymuşsunuzdur bir yerlerden. Evet yanlış duymamışsınız. Eğer siz bazı olaylar sonucu, bir takım olayların olacağını düşünürseniz, bilinç altı, aynı şartlarda gerçekleşecek durumlarda kurulmuş bir saat gibi tüm gücüyle olayların gerçekleşmesi için çalışır. Tıpkı soğuk bir kış akşamı, üzerinize daha kalın bir şey almazsanız üşüterek hasta olacağınızı devamlı düşünmeniz gibi. Bilinç altı siz farkında olmadan bu bilgileri kaydeder ve aynı şartların oluşumunda siz devamlı hasta olursunuz. Bunun tam tersini düşündüğünüzde ise vücudunuzun daha bir dirençli olacağını farkedeceksiniz. Buna bir nevi düşüncenin ruhu yönlendirişide diyebiliriz.

Rüyalarımız, her ne kadar bilinçaltımız ve beynimizin ortaklaşa çalışmasının yansıması olarak tarif edilsede, bazı rüyaların yönlendirici olduğuda zaman zaman karşımıza çıkmaktadır.Gerçeğe dönüşen rüyaların sebebi, geleceğin görülmesimidir, yoksa rüyayı gören kişinin düşünce gücünün etkisiyle olayların o yönde tezahürünün gerçekleşmesimidir? Bence her ikiside mümkündür. İnsan aynı zamanda hissedebilen bir varlıktır. Nasılki normal günlük yaşamında hisleri kuvvetli insanlara rastlayabiliyorsak, rüyalarında da bazı olayların olacağını önceden gören insanlara rastlamamız gayet doğaldır.

Birde frekanslarını tamamen açık tutarak, kendini dinleyerek ve meditasyon yaparak ileri derecede rüyalarının çıktığına kendini inandırmış insanlar vardır. Bu insanlar zaten rüyalarının çıktığını farkederek, tüm konsantrasyonlarını bu yönde zorlayarak yada tam tersi, rüyalarının çıktığına inandıkları için korkarak çekim alanı yaratmaktadırlar.

Beyin inanılmaz oluşumu ve muhteşem kurgusu ile aynı zamanda müthiş bir görüntü makinasıdır. Hiç bir anlam veremediğiniz ve günlük yaşamımızdaki üzerinde durmadığımız çöplük bilgileri bizlere öyle bir senaryo olarak görüntülerki rüyalarımızda, işin içinden çıkılamayacak ruh hallerine saplanabiliriz boşu boşuna.. Bunun içindirki çok iyi yorumlamalıyız ve ayıklamalıyız rüyalarımızı. Herkese anlatmamalıyız gelişigüzel. Yanlış yorumlayıp, sizi farkında olmadan gördüğünüz rüyanın çıkabileceği düşünce güzergahına sokarak, olayın gerçekleşmesi yönünde negatif bir enerji yoğunluğunun içine atabilirler.

Birde görüldüğü zaman bazı olaylara sebebiyet verdiğine inanılan sembol rüyalar vardır. Mesela diş ile ilgili yorumlanan rüyaların pek iyi sonuç vermediğine inanılır. Balık görmenin para getireceğine inanılır. Bozuk para laftır. Bunlara bir çok örnek ilave edilebilir. Enteresandır, bu rüyalar görüldüğü zaman, bu doğrultuda olayların geliştiğide görülmüştür. Çünkü ortada büyük bir düşünce ve inanç gücü yaratılmıştır. Herkeste inandığı için, bilinçaltı boş durmayarak bu yönde çalışmaya başlamıştır. Görülen tüm rüyaları ilk önce hayra yormak ve pozitif enerji çerçevesinde yorumlamak en doğrusudur.

Eğerki gördüğümüz rüyada bir mesaj aldığınızı hissediyorsanız, o konuda biraz dikkatli olmaktanda zarar gelmez. Rüya yorumlamak çok sorumluluk isteyen bir iştir. Rüyayı gören kişinin bilinç altındaki birikimlerinin ve son yaşadığı olayların etkilerinin süzgeçten geçirilmesi şarttır. Her rüya haberci değildir. Bir filmden etkilenen insan bile o yönde rüya görebilir. İyi bir analiz ile yönlendirici rüyalar ayıklanabilir. Özellikle bu aylar, dünyanın geçireceği küresel felaketler öncesinde bir çok insanda yoğunlaşmalara sebep olarak bilgi ve mesaj rüyaları getirebilir beraberinde. Bu gibi rüyalar kesinlikle rüyayı gören kişiye değil, insanlığada mesaj olabilir. En olumsuz rüyalar ve bilinçaltımıza yerleşmiş en karamsar tablolar bile, düşüncenin kutsal gücü ile aydınlığa çıkarılabilir. Yeterki pozitif bakmayı ve düşünmeyi bilinç altımıza yerleştirelim. Bu hepimizin yaşam felsefesi olmalıdır.

METİN ÖZKAYA

 
Toplam blog
: 116
: 3217
Kayıt tarihi
: 15.01.07
 
 

İstanbul' da doğdum. Antikacı, saray restoratörü ve eksperim. Antika konusunda 50’ye yakın belgesel ..