Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Merhabalar, Balıkesir de ikamet ediyorum. 30 yaşındayım. Muhasebe işi ile ilgileniyorum. Genel olarak yazmayı seviyorum. Bilgisayar başında olması gerekenden fazla zaman geçirdiğim kanısındayım.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Welcome DR.Smith

Yıllardır hastahanelere gider geliriz, malum 10 bin, 20 bin bakımımız geliyor arada. Saat 10 oluyor ortada doktor yok, saat 3 oldumu muayene bitti... 2 saat öğlenden önce, 2 saat öğlenden sonra. Yani doktor görevini tam anlamıyla yapmıyor. İthal doktor gelir tabi ki, 5 dakika geç gelmiyor ki. Saatinde yerinde. Şimdi İthal Başbakan konusuna gelirsek, bu ülkede ne zaman yerli bir Başbakan gördük ki ? Hepsi birilerinin istediği adamlar değil miydi ? Tercüman lazım olmayacaktır. İthal vatandaşlar gelir nasıl olsa... ( görevini layıkıyla yapan doktorlarımızı yazdıklarımdan tenzih ederim )

23 Nisan 2011 17:40
Milliyet satılınca, "Karşılıksız çek mi olduk?"

Sayın Üstadım, yazınızı ilgiyle okudum. Aranıza yeni katılmış olmama rağmen, haklılığınız muhakkaktır. Yazının özüyle direkt olarak alakalı olmasa da,öncelikle sayın Vali Bey'e ilgisi ve bu ülkede gerçekten fikirlere değer veren yöneticiler olduğunu bize bir kez daha hatırlattığı için, akabinde de mükemmel anlatımınız ve Türkçeniz için şahsınıza tebriklerimi sunmak isterim. Saygılarımla.

23 Nisan 2011 14:10
BOP eşbaşkanı RTE

Sayın üstadım, aynı röportaj denemesini ben de üzülerek izlemiştim. Farklı konularda yurt dışında yapılan denemelerde de trajikomik neticeler alıdığı da malum. Bir ilgisizlik varsa, bu küresel bazda bir umursamazlık. Sayın ERDOĞAN ne kadar bana güven vermiyorsa, bir o kadar da Sayın KILIÇDAROĞLU na güvenemiyorum. Tutarlı tavırları yok ve vaadlerini dayandırdığı noktalar çok boş. Açılım konusunda AKP ne kadar kıvırıyorsa, CHP de bir o kadar kaçak güreşiyor. Benim CHP de en çok eleştirdiğim nokta yapıcı değil, körü körüne muhalefet olmasıdır. Açılım ile ilgili bir proje de kendilerinden duymuş olsaydık, bu konuda da fikrim farklı olabilir. Saygılarımla.

19 Nisan 2011 19:40
 
Toplam blog
: 28
: 444
Kayıt tarihi
: 23.04.10